Evenimentul Zilei > Monden > A ajuns la fundul sacului. Narcisa Guță la un pas să ajungă în stradă
A ajuns la fundul sacului. Narcisa Guță la un pas să ajungă în stradă

A ajuns la fundul sacului. Narcisa Guță la un pas să ajungă în stradă

Vremurile bune pentru Narcisa Guță au apus. Fosta soție a cunoscutului manelist a ajuns să nu mai aibă bani nici pentru plata facturilor. Drept urmare, pentru neplata datoriilor aceasta a ajuns în instanță.

 

Confruntată cu mari probleme financiare, Narcisa Guță a dat uitării timpurile când se lăfăia în haine de firmă, cu bijuteriile scumpe și frecventa restaurantele de fițe din Capitală.

Bruneta s-a tot plâns în ultimul că manelistul nu o mai ajută cu bani și că nu se interesează de băiatul pe care îl au împreună. Narcisa l-a acționat și în instanță, la un moment dat, pe Nicolae Guță, pentru pensie alimentară, însă după un timp și-a retras plângerea. Cei doi ar fi ajuns, într-un final, la un acord.

Pandemia de coronavirus, însă, a afectat-o grav pe Narcisa Guță. Bruneta ar fi ajuns la sapă de lemn și nu ar mai avea bani să-și plătească facturile. Datoriile s-au acumulat, iar acum instanța o obligă pe fosta soție a lui Nicolae Guță să-și plătească sumele restante de luni bune la căldură și apă caldă.

„Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta ENET SA, în contradictoriu cu pârâta Balaban Narcisa (n.r. numele de fată), având ca obiect cerere de valoare redusă. Obligă pe pârâtă la plata către reclamantă a sumei de 1.156,21 lei compusă din 1.108,22 lei reprezentând contravaloarea facturii de preţ energie termică furnizată în perioada octombrie 2017 – decembrie 2018 şi suma de 47,99 lei majorări la sold.

Obligă pe pârâtă la plata către reclamantă a sumei de 50 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea prezentei hotărâri. Cererea de apel se depune la Judecătoria Focşani, sub sancţiunea nulităţii”, se arată pe portalul instanțelor.

Numai că Narcisa Guță are datorii și la întreținere. Ea locuiește într-un apartament aflat în Piața Alba Iulia din Capitală, acolo unde până în urmă cu câțiva ani a locuit și Nicolae Guță. După despărțirea de manelist, apartamentul i-a rămas Narcisei și fiul ei, Alberto.

Surse judiciare spun că Asociația de Proprietari a blocului în care locuiește bruneta a deschis un proces, la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală, pentru a recupera suma, care este destul de mare.

Următorul termen al procesului, care a fost deja amânat de două ori, va avea loc pe 2 noiembrie, scrie Cancan.