Evenimentul Zilei > Social > A agresat femei și copii, dar a fost eliberat imediat de Poliție. Reacția victimelor
A agresat femei și copii, dar a fost eliberat imediat de Poliție. Reacția victimelor

A agresat femei și copii, dar a fost eliberat imediat de Poliție. Reacția victimelor

Un grup de șoferi de taxi s-au prezentat sâmbătă noapte la o secție de Poliție din Alexandria acolo unde au „depus” un bărbat acuzat că hărțuiește copii și femei în centrul orașului, dar oamenii legii l-au eliberat după câteva ore din cauză că nu aveau probe suficiente.

Autoritățile din România revin tot mai des în atenția publică cu evenimente care afectează încrederea populației în cei care ar trebui să ne protejeze. Un nou caz elocvent s-a petrecut sâmbătă noapte în Alexandria.

Mai mulți șoferi de taxi au imobilizat un bărbat de 40 de ani pe care îl acuză că hărțuiește femei și copii pe stradă. Unul dintre taximetriști susține că soția lui a fost abordată de individ, dar a reușit să scape de el, în timp ce un altul a declarat că fetița sa a fost amenințată de presupusul agresor că nu va mai ajunge acasă.

O altă femeie a povestit prin ce a trecut din cauza individului: „Am ghinionul să stea la mine în cartier. Eu cred că am fost printre primele persoane care au chemat Jandarmeria pentru el, dar până au ajuns ei, nu l-au mai găsit. A fost luat acum ceva timp, când s-a luat de alte fete din oraș și dus la Spitalul din Poroschia, dar la două zile era iar pe străzi”.

Poliția nu a stat însă foarte mult la discuții și l-a eliberat pe suspect în doar câteva ore din lipsă de probe. Comisarul Iulian Orbeșteanu a explicat pentru liberinteleorman.ro care sunt motivele.

Un individ a fost adus aseară la secție de niște taximetriști. Unul dintre ei a reclamat faptul că l-a găsit pe bărbat în scara blocului său și nu a putut explica motivul pentru care se afla acolo. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale pe care le avem în curs, dar pentru că nu avem date suficiente i-am dat drumul. L-am trimis la expertiză la medicina legală. Până acum nu am primit niciun rezultat. Bărbatul nu e din Teleorman, ci din alt județ. Locuia pe strada Agricultori din Alexandria, dar acum nu mai locuiește acolo. Nu știm unde locuiește”, a spus polițistul.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: