Alaves-Valladolid, 2-3. Rocadă în subsolul La Liga. Real Madrid joacă diseară, la Osasuna

Alaves-Valladolid, 2-3. Rocadă în subsolul La Liga. Real Madrid joacă diseară, la OsasunaReal Valladolid. Sursa foto: facebook / Real Valladolid

Meci spectaculos în uvertura etapei a 10-a din La Liga. Real Valladolid a reușit a doua sa victorie în campionat după ce a învins la Alaves, fosta echipă a lui Ianis Hagi, deși a fost condusă de echipa gazdă.

Alaves a început meciul în forță și a deschis scorul după numai 6 minute de joc, prin Martinez. Replica oaspeților a venit după numai 11 minute, când Mamadou Sylla a transformat o lovitură de pedeapsă.

Dublă pe final

Partea a doua a jocului a fost și mai animată. Alaves a intrat în teren hotărâtă să înscrie cât mai repede și a dominat minute în șir. Dar cei care au dat lovitura au fost oaspeții, care au punctat de două ori, în minutele 72 și 76.

Alaves s-a aruncat în atac și a reușit să înscrie în minutul 90+7, prea târziu pentru a mai scoate ceva din acest meci.

Cu această victorie, Valladolid a urcat pe locul 18, cu 8 puncte, devansând-o pe Valencia, care are un start foarte slab de sezon.

Alaves rămâne pe locul 14, cu 10 puncte.

Real Valladolid

Real Valladolid. Sursa foto: facebook / Real Valladolid

Dueluri interesante

Etapa a 10-a din La Liga propune câteva dueluri foarte interesante. Diseară, Real Madrid întâlnește Osasuna în deplasare, de la ora 19.

Mâine seară, de la ora 22, liderul campionatului, Barcelona, o primește pe teren propriu pe Sevilla.

Eternul derby din La Liga, Real Madrid  -Barcelona se va disputa peste o săptmână, în capitala Spaniei.

În clasament, pe primul loc este Barcelona, cu 24 de puncte, cu 3 mai multe decât rivala Real Madrid. Pe locurile 3 și 4 sunt Atletico Madrid și Villarreal, cu câte 17 puncte.

Revista presei