Romeo Cotoară și-ar fi prevestit sfârșitul. Mesajul apărut pe pagina regretatului artist

Romeo Cotoară și-ar fi prevestit sfârșitul. Mesajul apărut pe pagina regretatului artist Sursa foto: Facebook

Romeo Cotoară s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. Vestea morții sale a cutremurat industria muzicii de petrecere. Foștii săi colegi de scenă s-au arătat extrem de afectați de pierdere. Pe rețelele de socializare, aceștia au postat mesaje emoționante și au transmis condoleanțe rudelor sale.

Romeo Cotoară a murit

Solistul din Mureș era cunoscut și după numele de scenă„Cobra”. Acesta a murit la doar 48 de ani, lăsând în urmă o carieră în domeniul muzical.

Apropiații săi și foștii colegi de breaslă au fost șocați de vestea morții. Pe rețelele de socializare, aceștia au publicat mesaje de condoleanțe și și-au arătat recunoștința pentru cel care le-a fost prieten.

Romeo Cotoară

Romeo Cotoară. Sursa foto: Facebook

Ce mesaj a postat regretatul artist

Printre postările recente ale solistului din Mureș s-a numărat un text emoționant. Acesta descrie viața și parcursul celor care luptă pentru o carieră și renume, însă uită că timpul este cel mai prețios.

„Construim case gigantice cu piscină în care ajungem doar seara si dormim doar intr-un singur dormitor si pe o singura jumatate de pat.

Ne cumpărăm zeci de haine si de perechi de pantofi, dar purtam doar câteva dintre ele, pentru restul construim dressing-uri. Umplem coșul cu munți de mâncare pe care îi indesim în frigidere și sfârșim prin a arunca cea mai mare parte din hrana.

Ne cumpărăm mașini scumpe si puternice pentru a merge regulamentar înșiruiți bară la bară ca rățuștele pe bulevardele aglomerate.

Pentru toate astea muncim din zori si pana-n noapte, ne neglijăm părinții, partenerul de viață, copiii, prietenii.

Orgoliul nostru de a fi cei mai cei si dorința acută de "a avea", de a spune cu trufie "eu am" înseamnă nenumarate facturi, rate și leasing-uri.

Toate astea credem că le cumpăram cu bani. Nimic mai greșit. Le plătim cu timp. Le cumpărăm cu viața”, a fost mesajul postat de acesta.

Romeo Cotoară, regretat de fani

Artiști precum Aurel Tămaș, Puiu Făgărășanu sau Florin Săliștean au publicat mesaje de condoleanțe.

„De azi Cobra cântă în ceruri! Dumnezeu să te odihnească în pace !”, a transmis Florin Săliștean.

„Nu cred. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl țină în preajma Lui.”, a fost mesajul artistului Aurel Tămaș.

„Dumnezeu să îl odihnească. Anul trecut am cântat împreună. Ce e viața asta…”, a scris Puiu Făgărășanu pe Facebook.

Revista presei