Scandal pe bani în familia Dragnea. Cine își vrea averea înapoi

Scandal pe bani în familia Dragnea. Cine își vrea averea înapoi Liviu Dragnea. Sursa foto: facebook / Liviu Dragnea

Ștefan, fiul lui Liviu Dragnea, i-a intentat un proces de partaj fostei sale soții, Gina Tătulescu. Divorțul celor doi a fost unul discret și a survenit în anul 2022.

Le-a fost tăiată "alocația"

Dragnea Valentin Ştefan este reclamant într-un proces de partaj. Obiectul acțiunii este împărțirea de bunuri comune și lichidarea regimului matrimonial. Cu alte cuvinte, fiul lui Dragnea și-ar dori să recupereze din averea pe care ar fi tocat-o cu Gina.

Ștefan și Gina Alexandra Tătulescu s-a căsătorit în anul 2018. El, fiu de politician. Ea, fotomodel și fiică de preot. Celor doi le-a mers bine până când Liviu Dragnea a intrat în închisoare. După ce a fost eliberat, "papa" le-a tăiat celor doi "alocația", la 25.000 de euro lunar, potrivit cancan.ro.

De atunci, dragostea dintre cei doi a început să se stingă. Ginei a început să-i dea târcoale un anume Goe, fiul unui milionar. Se pare că acesta a și fost motivul rupturii definitive.

Sursa foto: arhiva EVZ

Divorțul i-a surprins pe toți

Divorțul din anul 2022 i-a luat prins surprindere pe apropiații casei Dragnea. Codrin Ștefănescu, un apropiat al politicianului, spunea atunci că nu a avut habar de intenția celor doi: "E prima dată când aflu! În general, nu citesc presa mondenă, fiindcă pe mine unul nu mă interesează așa ceva! Nici măcar când eu devin personaj în diverse materiale de acest tip, nici măcar atunci nu sunt atras de așa ceva! Pe de altă parte, Liviu Dragnea nu se plânge pe seama unor asemenea subiecte și nu le discută cu cei din jurul său! Nici măcar cu mine!”.

Liviu Dragnea ar fi știut

Codrin era convins că Liviu Dragnea a știut de problemele fiului său, dar că nu a vrut să se bage în căsnicia lui: "Chiar dacă, ca părinte, nu poți să nu fii implicat când e vorba despre copilul tău! Dar genul ăsta de decizii aparțin celor implicați și te transformă, mai repede sau mai încet, în adult!”.

Pe de altă parte, Gina Tătulescu a avut un discurs lapidar după separare: „Ăsta e un subiect destul de delicat pentru noi, despre care am prefera să nu discutăm. E adevărat că noi nu mai formăm un cuplu, încă din primăvară”.

Revista presei