Ce vedete au participat la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Meniul a fost unul de lux

Ce vedete au participat la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Meniul a fost unul de lux

Nunta Monicăi Bîrlădeanu a fost cel mai titrat eveniment din acest week-end. Vedeta s-a preocupat ca totul să fie perfect și ca evenimentul să fie catalogat drept unul de lux.

Nuntă anului

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au spus da în fața ofițerului stării civile și al lui Dumnezeu. Cei doi au decis, ca după o relație care a durat mai mult de un an, să se căsătorească. Deși nimeni nu se mai aștepta ca Monica Bîrlădeanu să își găsească sortitul la 45 de ani iată că lucrurile au stat cu totul diferit.

Medicul este cel care a reușit să o ducă pe vedetă în fața altarului, așa că petrecerea nu putea fi decât una pe cinste. Au fost invitate foarte multe dintre vedetele de pe plaiurile mioritice. Adelina Pestrițu, Andreea Raicu, Geanina Ilieș, Roxana Voloșeniuc, dar și altele au răspuns prezent invitației Monicăi. La asemenea invitați meniul nu putea să fie decât unul pe măsură.

Meniu de lux

Starterul a fost unul îndestulător și a conținut: ou de găină aromat cu sfeclă, file de somon uscat cu arome de lămâie și portocale, piept de rață afumat servit cu dulceață și tomate, salată de crevete cu sos cocktail, tartină cu icre roșii, tartină cu icre negre, terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă, biscuit sărat, trio de brânzeturi și smochine.

După acest festin invitații au avut de ”înfruntat”: sturion rumenit, sarmale în cuib, medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmarin. Puteau opta pentru pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui. Cât despre prăjituri, Monica Bîrlădeanu a ales serviciile oferite de Mara Mura, cofetăria care îi aparține Dacianei Sârbu, soția lui Victor Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei