Cher renunță la bătălia pentru finanțele și tutela fiului ei. Ce a făcut-o să bată în retragere

Cher renunță la bătălia pentru finanțele și tutela fiului ei. Ce a făcut-o să bată în retragere

Cher a încercat să-l plaseze pe fiul ei cel mic, Elijah Blue Allman, sub o tutela ei de luni de zile. În cele din urmă, aceasta a renunțat la demers, dar a lăsat o portiță deschisă.

Nu mai vrea tutela financiară a lui Elijah, deocamdată

Avocații lui Cher și cei ai lui Elijah au dezvăluit că duoul mamă-fiu a ajuns la o înțelegere comună. Potrivit TMZ, cei doi au consultat mediatori pentru a rezolva problema în afara instanței. Deși detaliile aranjamentului rămân private, Cher și-a luat anumite rezerve. Acest termen legal înseamnă că ea își păstrează opțiunea de a solicita o tutelă în viitor, dacă va considera necesar. Încercările lui Cher de a câștiga controlul asupra finanțelor fiului ei au fost o chestiune controversată.

Deoarece ea susține că istoria lui Elijah de abuz de substanțe i-a compromis capacitatea de a-și gestiona averea în mod corespunzător. Ea a făcut eforturi pentru conservarea banilor încă de Crăciunul de anul trecut, în ciuda rezistenței fiului. Elijah este fiul lui Cher cu regretatul muzician rock Gregg Allman din The Allman Brothers Band.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiul lui Cher, avere de 10 milioane de dolari

Născut în regalitatea rock, acesta a călcat și el pe urmele muzicale ale tatălui său. Pe lângă faptul că are o trupă, Deadsy, el a moștenit și o parte semnificativă din averea tatălui său după moartea lui Gregg Allman în 2017. Deși cifrele exacte sunt greu de stabilit, valoarea netă a lui Elijah este estimată la aproximativ 10 milioane de dolari.

Cu toate acestea, Cher și-a exprimat îngrijorarea că problemele legate consumul de droguri al lui Elijah l-au lăsat în imposibilitatea de a-și controla finanțele. Soția sa, Marieangela King, a intervenit și ea în timpul procedurilor judiciare, făcând acuzații șocante împotriva lui Cher. Ea a susținut chiar că Cher l-a „răpit” pe Elijah în timpul a ceea ce părea a fi o intervenție. Un moment în care King insistă că a fost împotriva dorințelor ei și ale lui Elijah.

Revista presei