Soția cântărețului Tommy Lee și-a salvat câinele din gura unui coiot

Soția cântărețului Tommy Lee și-a salvat câinele din gura unui coiot

Soția cântărețului Tommy Lee a dat dovadă de foarte mult curaj atunci când și-a salvat cățelul din gura coioților. Totul s-a întâmplat la reședința celor doi, atacul animalelor sălbatice fiind unul total neașteptat.

Soția lui Tommy Lee s-a luptat pentru cățelul ei

Un atac terifiant de coioți a fost surprins de camerele de filmat ale casei din California a rockerului Tommy Lee și a soției sale, Brittany Furlan. Videoclipul postat de Furlan îi arată pe cei doi câini ai cuplului lângă piscina din curte care stăteau liniștiți. La un moment dat se vede cum apare un coiot care smulge unul dintre căței, teckelul englezesc cu păr lung, în vârstă de 10 ani. Coiotul încearcă să fugă și să sară peste peretele din spate, dar Furlan îl urmărește.

Screenshot

Ea a spus că a reușit să se cațere pe perete și să o apuce pe Neena înapoi din gura coiotului. „Neena este în siguranță”, a postat ea. "M-am cățărat pe perete și am luat-o din gură. Slavă Domnului că este puțin grasă pentru că nu a reușit să treacă peste zid cu ea." Tommy Lee se afla în casă în acel moment și poate fi văzut alergând afară după ce i-a auzit țipetele.

Coiotul a sărit un gard de 10 picioare

Dar, până atunci, ea o salvase deja pe Neena. Coiotul a fugit imediat de acolo. Acesta nu este un atac obișnuit. Furlan, care este actriță și comediantă, a spus că ea și Lee nu mai văzuseră niciodată un coiot în curtea din Valea San Fernando înainte de asta. Mai ales că reședința lor este protejată de un gard de care are un perete de 10 picioare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea a explicat că a postat videoclipul tulburător pe contul ei de Instagram. Actrița este urmărită de peste 2 milioane de oameni, drept urmare toți vor ști să se ferească de astfel de pericole. Mai ales că în ultima perioadă, astfel de amenințări par să fie din ce în ce mai dese, în zonă.

Revista presei