Ce salariu are un casier la LIDL. Cum arată programul și beneficiile

Ce salariu are un casier la LIDL. Cum arată programul și beneficiile Sursă foto: Dreamstime

LIDL, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de supermarketuri, face des angajări și oferă salarii motivante. Pe lângă pachetul salarial generos, compania oferă multiple beneficii adiționale. Angajații beneficiază de un plan personalizat de onboarding, asigurare medicală privată, asigurare de viață și accidente, precum și zile libere suplimentare de Crăciun și Paște. Salariații beneficiază și de un weekend liber pe lună și două zile libere în timpul săptămânii.

Salarii mari la LIDL

LIDL investește în dezvoltarea continuă a angajaților săi, asigurând programe de training și posibilități de avansare. Angajații primesc și o zi liberă de ziua lor de naștere. Un casier care lucrează la LIDL, în București, în zona Aviației, are un salariu de 7.230 de lei pe lună.Această sumă include salariul de bază, tichetele de masă, primele, bonusurile și sporurile.

Lidl

Magazin Lidl. Sursa foto: Arhiva EVZ

Cât câştigă un casier la Kaufland

Un casier al companiei Kaufland câştigă, la debut, puţin peste 2000 de lei net. La această sumă se adaugă diferite pachete de beneficii ce cuprins în special tichete de masă şi bonusuri salariale.

Cât câștigă un casier

Sursa foto: 38932223 © Marcelo Vildosola Garrigo | Dreamstime.com

Un casier de la Profi, aflat la debut, primește 2000 de lei salariu net, sumă la care se adaugă, în principiu, bonuri de masă în valoare de circa 440 de lei. Experiența și vechimea contează. Salariul pentru un şef de tură porneşte de la 3.000 de lei, net, iar un şef de magazin poate ajunge să încaseze chiar şi 1.000 de euro în mână, în fiecare lună.

Ne puteți urmări și pe Google News

Salariile casierilor de la Mega Image și Carrefour

Reprezentanţii Mega Image le oferă casierilor 2500 de lei pe lună, net. Un casier fără experiență primește 1700 de lei pe lună și tichete de masă de circa 400 de lei. Casierii de la Carrefour au salarii între 1820 şi 2230 lei. Ei beneficiază de tichete de masă, traininguri și zile libere.

Angajatorii caută o persoană dinamică, rezistentă la munca fizică, organizată, atentă şi sociabilă.Fişa postului de casier presupune că un casier scanează produsele şi încasează contravaloarea acestora, dar trebuie să participe şi la alimentarea cu marfă a rafturilor.

Revista presei