Când nu ar trebui să vorbești la telefon. Gândește-te de două ori înainte de a suna

Când nu ar trebui să vorbești la telefon. Gândește-te de două ori înainte de a suna Vorbitul la telefon în spații publice. Sursa foto: Pixabay

Telefoanele mobile s-au infiltrat în vieții noastre și chiar dacă putem vorbi oricând cu cineva, sunt locuri care ne-ar putea pune în pericol. Așa că gândiți-vă de două ori înainte de a suna pe cineva din locurile descrise mai jos.

Telefoanele mobile pot face mult rău în anumite locuri

Telefoanele mobile ne pot distrage atenția de la un loc periculos atunci când purtăm o conversație cu cineva. Specialiștii ne sfătuiesc să fim mai atenți atunci când ne aflăm în anumite zone deoarece nu este indicat să discutăm la telefon. Lucrurile pot deveni ciudate 1și uneori chiar potențial periculoase” mai ales când suntem în spațiul public.

A vorbi pe difuzor în public este și mai rău din punct de vedere al siguranței. „Folosirea difuzorului poate duce ca cei din jurul tău să afle mai multe despre tine decât și-au ei dorit vreodată”, spune Chris Hauk, expert în confidențialitatea consumatorilor, „și dacă există actori rău intenționați în jurul tău, s-ar putea să pună mâna informațiile personale”, a mai spus el.

Tramvai, Transport, Scaune, PublicTelefoanele mobile pot face mult rău în anumite locuri. Sursa foto: Pixabay

Ne puteți urmări și pe Google News

Alte locurile în care nu ar trebui să vorbești la telefon

Experții mai subliniază faptul că nimeni nu ar trebui să vorbească la telefoanele mobile în timp ce se plimbă prin parc, prin cartier sau pe o alee cu oameni, deoarece s-ar putea să apară mari neplăceri.

Cei care practică această metodă „multitasking” riscă să nu mai fie atenți la ce este în jur și de aici pot apărea diverse pericole, cum ar fi oamenii care vin din spate și ascultă, poți fi lovit de o bicicletele sau atacat de animalele scăpate din lesă.

Un alt loc în care oamenii nu ar trebuie să poarte o discuție la telefon este la restaurant. Este la fel de periculos deoarece cei din jurul tău pot afla lucruri intime despre tine sau familia ta.

Nici în transportul public nu este indicat să vorbești la telefon deoarece conversația poate fi ascultată de ceilalți călători și nu știi niciodată cine poate fi printre ei, cu rele intenții, scrie rd.com.

Revista presei