Louis Munteanu, petrecere până la 5 dimineața. Reacție dură primită de la echipa națională

Louis Munteanu, petrecere până la 5 dimineața. Reacție dură primită de la echipa națională Louis Munteanu. Sursă foto: Facebook

Louis Munteanu, una din marile speranțe ale fotbalului românesc, a "călcat pe bec". Atacantul în vârstă de 20 de ani a "sărbătorit" în felul lui egalul dintre Hermannstadt - CFR Cluj, scor 0-0.

Adus de Dan Petrescu la CFR Cluj cu surle și trâmbițe, Louis Munteanu a reușit să marcheze două goluri pentru echipa sa împotriva celor de la FCSB, în urmă cu două etape. Dar în deplasarea de la Sibiu, pentru meciul cu Hermannstadt, internaționalul U21 n-a avut o prestație strălucită. Meciul s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0, care a nemulțumit conducerea celor de la CFR Cluj.

Dar lui Louis Munteanu nu i-a păsat prea tare de evoluția ștearsă pe care a avut-o în acel meci. Întors la Cluj, el a preferat să meargă la un club de fițe, în loc să se refacă după oboseala meciului. Atacantul clujenilor ar fi petrecut până la 5 dimineața!

Cristi Balaj l-a iertat, Daniel Pancu nu

Sursa foto Razvan Valcaneantu EEC

Președintele CFR-uli, Cristi Balaj, i-a luat apărarea lui Louis Munteanu, despre care a spus că "era în ziua lui liberă". Acesta a declarat că fotbalistul "nu a lăsat paharul din mână" pentru că "pentru că în club când mergi e important să nu întorci spatele și să nu lași paharul nesupravegheat".

Ne puteți urmări și pe Google News

O reacție mult mai dură a avut antrenorul naționalei U21, Daniel Pancu. Conform iamsport.ro, tânărul fotbalist ar fi trebuit să consume alcool a doua zi, după cină, după ce s-a refăcut complet. "Astea sunt regulile la noi. Mai departe, regulile de la club sunt regulile clubului de care aparține", a declarat "Pancone". El l-a avertizat pe Louis Munteanu că la echipa națională e interzis să se petreacă după jocuri.

Louis Munteanu a înscris golul victoriei selecționatei de tineret a României împotriva Muntenegrului, într-un meci disputat la începutul lunii, contând pentru preliminariile Campionatului European U21 din 2025.

Transferat de la Fiorentina

Cotat de site-ului de specialitate Transfermarkt la 1,8 de milioane de euro, Louis Munteanu a fost adus în vară la CFR Cluj de la Fiorentina, contra sumei de două milioane de euro.

CFR Cluj se află, momentan, pe locul 4 în Superligă, cu 15 puncte, 7 mai puține decât rivala Universitatea Cluj, care este lider autoritar. CFR are, însă, un joc mai puțin.

Revista presei