Scandal pe zeci de milioane de dolari, în instanță, în care este implicat Bezos. Cum s-a ajuns aici

Scandal pe zeci de milioane de dolari, în instanță, în care este implicat Bezos. Cum s-a ajuns aici Sursa foto: Arhiva EVZ

Jeff Bezos a ajuns într-o situație inedită din cauza cumpărării unei proprietăți de zeci de milioane. Mai exact vânzătorul a specificat foarte clar că nu îi vinde casa lui Bezos. Cu toate acestea, agenția imobiliară ar fi mințit, și ar fi negociat și mai puțini bani pentru miliardar. Așa că vânzătorul i-a dat în judecată.

Proces de zeci de milioane

Jeff Bezos este un bărbat care probabil nu aude „nu” des, dar se pare că ar fi fost respins de la una dintre cele mai recente oferte de cumpărare a unei proprietăți. Leo Kryss, vânzătorul „Billionaire Bunker” de 79 de milioane de dolari din Miami Beach, a intentat un proces împotriva agenției imobiliare care a facilitat vânzarea. Leo susține că a fost indus în eroare cu privire la identitatea cumpărătorului, ceea ce a dus la o pierdere financiară semnificativă.

Jeff Bezos

Jeff Bezos. Sursa foto: dreamstime.com

Potrivit documentelor judecătorești obținute de TMZ, Leo îl dă în judecată pe Douglas Elliman care i-ar fi dat asigurări false că nu este Jeff Bezos cumpărătorul. El susține că a fost de acord să reducă prețul de la 85 de milioane de dolari la 79 de milioane de dolari. Dar doar după ce i s-a spus că CEO-ul Amazon nu este implicat și că potențialul cumpărător nu va negocia în continuare.

Nu ar fi negociat nimic, dacă știa cine e cumpărătorul

Cu toate acestea, Leo a descoperit mai târziu că Bezos a fost într-adevăr cumpărătorul fostei sale proprietăți, ceea ce l-a determinat să lanseze cazul legal. Aparent, proprietarul inițial a aflat că Jeff era cumpărătorul după ce a apărut știrea că miliardarul a cumpărat o proprietate învecinată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Leo susține că Jeff ar fi plătit probabil întregul preț cerut pentru a fuziona cele două moșii, spunând că a pierdut milioane de oameni refuzând să negocieze. Deși Leo nu-l dă în judecată pe Jeff, el speră să obțină despăgubiri prin agenția imobiliară. Argumentând că au ascuns informații despre identitatea cumpărătorului. Jeff Bezos nu a comentat procesul și probabil că nu va face, având în vedere că nu pare că va afecta achiziția făcută.

Revista presei