Orașul din România în care o garsonieră costă doar 5.500 de euro. Este dotată cu tot ce trebuie

Orașul din România în care o garsonieră costă doar 5.500 de euro. Este dotată cu tot ce trebuieSursa: Arhiva EVZ

O garsonieră costă doar 5.500 de euro, în 2024, într-un oraș din România.Dacă în unele orașe din România chiriile sunt de peste 1.000 de euro pe lună, Galați se numără printre zonele cu cele mai ieftine.

O garsonieră costă doar 5.500 de euro în Galați

O garsonieră din Galați a fost scoasă la vânzare pentru suma de doar 5.500 de euro. Proprietarul a ținut să precizeze în anunțul postat pe OLX că prețul este negociabil și că garsoniera are o suprafață de 11 metri pătrați și se află la etajul patru. Locuința se află în zona Micro 19 din oraș, este mobilată și are geamuri termopane. Anunțul online a strâns peste 2.000 de vizualizări.

Garsonieră

Garsonieră. Sursa foto OLX

Cât costă o garsonieră în județul Olt

Și un bărbat din orașul Corabia, județul Olt, a scos la vânzare o garsonieră la prețul de 18.000 de euro. El a spus că locuința este curată, foarte aproape de centru, că are vedere stradală și geamuri termpona.Proprietatea are o suprafață de 27 de metri pătrați. Locuința se află la etajul trei și este complet mobililată, potrivit CANCAN.

Apartamente, viața la bloc

Apartament. Sursa foto: Pixabay

„Vând garsonieră, 27 mp, et.3, strada Grivița Rosie, bl16, curată, călduroasă, poziție centrală, vedere stradală, spațioasă, geamuri termopan”, se arată în anunțul vânzătorului.

Chirii mai scumpe în 2024

În comparație cu anul trecut, prețurile medii pentru chiriile din Capitală au crescut cu 16%. În august, prețul mediu de închiriere cerut în cazul unei garsoniere era de 363 euro pe lună. Mai mult, un apartament cu două camere se putea închiria cu suma de 578 euro pe lună. În Oradea, chiriile au crescut cu 39% în cazul garsonierelor.Prețurile acestor tipuri de locuințe s-au majorat și în cazul orașului Timișoara.

În Iași, chiriile au înregistrat creșteri semnificative în august 2024 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, cele mai mari fiind pentru garsoniere (+21%) și apartamente cu două camere (+13%). Prețurile pentru apartamentele cu trei camere au crescut, în medie, cu 4%.La Cluj, chiriile au crescut cu 15% în cazul garsonierelor, în timp ce apartamentele cu două camere au avut prețuri cu 9% mai mari.

Ne puteți urmări și pe Google News