Adrian Cristea, reuniune de familie. Cum a apărut ”Prințul” la ziua fetei sale

Adrian Cristea, reuniune de familie. Cum a apărut ”Prințul” la ziua fetei sale

Adrian Cristea a participat la un fel de reuniune de familie. Cea care i-a adus împreună pe el și pe Denisa Nechifor, a fost Rania, fata celor doi. Aceștia i-au serbat ziua și au făcut și o fotografie împreună.

Reuniune de ziua fetei

Fostul international, Adrian Cristea a fost suprins alături de Denisa Nechifor și de fata lor, la ziua Raniei. Cei trei au profitat, practic, de această reuniune de familie, care a fost dorită mai mult de Denisa. ”Anul acesta nu și-a dorit o petrecere mare, ci să mergem doar noi două într-o scurtă vacanță! Însă… O duminică petrecută alături de familie și prieteni într-un loc special este întotdeauna o idee bună! Sărbătorită fericită, prietenii cu povești și mult haz, o altă zi superbă!”, a scris Denisa Nechifor pe facebook.

Denisa Nechifor

Sursa: Arhiva EVZ

Cert este că toată lumea a apreciat faptul că cei doi părinți au reușit să rămână în relații bune de dragul fetei. ”Uneori o imagine vorbește de la sine, iar cuvintele sunt de prisos. Felicitări, Denisa Nechifor, pentru exemplul demn de urmat pe care l-ai oferit în toți acești ani! Imaginea asta de familie demonstrează că atunci când există oameni educați ce își pun copilul pe primul loc, familia se menține unită indiferent de obstacolele. Cu siguranță Rania este mândra de voi, iar cu siguranță asta este cel mai de preț cadou pe care orice părinte și l-ar putea dori!” a scris cineva la postarea Denisei.

Cristea nu plătește pensie alimentară

”Felicitări pentru faptul că l-ai păstrat pe tatăl fetei aproape de ea, indiferent de situația voastră”, a apreciat un alt internaut. ”Ce oameni frumoși... Ce bine vă stă împreună!” a scris altcineva. Cert este că Denisa Nechifor și-a asumat în totalitate creșterea fetiței. Drept urmare nici pensie alimentară nu a primit de la Adrian. „Nu, nu am făcut asta.

Ne puteți urmări și pe Google News

E copilul meu și nu mi-aș dori ca pentru niște bani să o traumatizez. Mulți mi-au zis că e dreptul copilului, dar noi fiind persoane publice ar fi fost un circ. Iar eu vreau ca fata mea să crească într-un mediu normal. În viață nu este totul despre bani și spun asta deși mie îmi plac banii mult, dar am învățat să îi fac. Am avut câteva perioade grele cu el din punctul ăsta de vedere, ne mai contraziceam și nu mi-a plăcut”, a spus Denisa.

Revista presei