Explozie centrul orașului Köln. Posibil atentat terorist

Explozie centrul orașului Köln. Posibil atentat terorist

O explozie puternică a zguduit centrul orașului Köln. Poliția a fost alertată imediat și a ajuns la fața locului pentru a degaja locul

Poliția orașului Köln a acționat imediat în cazul exploziei

Un mare dispozitiv de poliție este în plină desfășurare în centrul orașului Köln, încă de la primele ore ale dimineții. Conform unor raportări media,  dimineața devreme, a avut loc o explozie pe Hohenzollernring. Din ultimele declarații, nu ar trebui să existe răniți.

În centrul orașului Köln, conform postărilor pe canalele de socializare, a avut loc o explozie de proporții. Potrivit camerelor de supraveghere WDR, zona de intrare a unei clădiri de birouri a fost grav avariată. De asemenea, atât „Kölner Stadt-Anzeiger”, cât și „Express” au raportat avarii multiple.

În urma exploziei nu sunt victime

Conform informațiilor disponibile până acum, nu au fost înregistrate victime. Poliția a anunțat pe Facebook că întreaga zonă dintre Rudolfplatz și Friesenplatz este închisă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform camerelor de supraveghere WDR, o explozie a avut loc în jurul orei 6 dimineața lângă clubul de noapte „Vanity” de pe Hohenzollernring. Pe străzile din centrul orașului Köln se află numeroase baruri și cluburi.

În zona de intrare a clădirii de birouri,  mai multe plăci din tavan s-au prăbușit, iar geamurile s-au spart, în urma eploziei.

Poliția verifică suspiciunea de atac țintit

Forțele de Poliție se află la fața locului, imediat după ce a avut loc deflagrația,  cu „multe forțe de intervenție” și clarifică situația. Dacă este vorba despre un atac țintit, nu se știe. Poliția nu a oferit inițial alte detalii.

Un videoclip de pe o cameră de supraveghere din zona de intrare in clădirea de birouri, ar fi intrat în posesia „Expres”, după cum s-a comunicat presei. Pe acesta se vede o persoană cu un hanorac cu glugă care lasă o geantă în fața unei intrări. În urma aceasta, are loc o explozie. Complicii nu sunt vizibili în videoclip.

 

Revista presei
Cealaltă soră