Ema Uta, acuzații grave la adresa fostului. Ce a enervat-o pe starletă

Ema Uta, acuzații grave la adresa fostului. Ce a enervat-o pe starletă

Cosmeticiana Ema Uta reacționează la șirul de controverse care planau în ceea ce o privește. Aceasta spune că nu are nicio legătură cu nimic din ceea ce s-a spus despre ea. Și că are dreptul să iasă cu oricine dorește.

Make-up artistul acuză că i se face rău cu intenție

Ema Uta a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj în care explică toate controversele în care a fost implicate în ultima perioadă. ”Nu mă pot pune cu cineva ai cărui bani, cunoștințe și influență pot ”cumpăra” orice persoană din orice domeniu sau orice articol. Motivul ”tăcerii” mele este nedreptatea și acuzele false care mi s-au adus. Observ că se dorește să mi se facă rău în continuare. Pentru că am îndrăznit să îmi văd de viața mea și să nu mă mai întorc.

Screenshot

Primesc mesaje ale căror cuvinte și expresii sunt folosite ulterior în articole din presa de scandal. Nu este în regulă să închid ochii la un ”joc de culise” menit să încerce să distrugă ce am realizat singură. Să îmi afecteze meseria ușor ușor. Să ”influențeze” negativ imaginea care până acum trei ani era lipsită de dramă. Lipsită de cuvinte precum ”contre, manevră, băutură, fostul, milionarul, droguri, băutură”.

”Sunt batjocorită”

Nu am consumat niciodată droguri și o pot demonstra oricând la orice oră, în timp real, la la orice clinică”, a spus make-up artistul. De asemenea aceasta a mai adăugat că a fost inventată o pagina de Instagram special să o denigreze. ”Eu știu foarte bine ce mi se întâmplă mai ales pe o pagină de Instagram/facebook unde sunt batjocorită”, a mai scris aceasta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cert este că Ema Uta spune că nu se va întoarce în brațele lui Alex Bodi. Că nu îi mai pasă despre ceea ce face el și că va va ajunge în instanță dacă va fi cazul. ”Nu trebuie să mă duc la matinal. Sau să fac conferință de presă pentru a anunța ce și cum când și cu cine aleg să mă întâlnesc. Oricum nu interesa pe nimeni până acum”, a conchis vedeta.

Revista presei
Cealaltă soră