Motivul pentru care însoțitorii de zbor nu te ajută cu bagajele. Are legătură cu salariul

Motivul pentru care însoțitorii de zbor nu te ajută cu bagajele. Are legătură cu salariul Sursa: Arhiva Evz

Ai întâmpinat vreodată dificultăți cu bagajele în compartimentul superior al avionului, întrebându-te de ce echipajul de cabină nu s-a grăbit să te ajute?

Se pare că există un motiv pentru acest lucru, dezvăluit de stewardesa Cierra Mistt pe TikTok. Ea spune că dezvăluie „secrete ale însoțitorilor de zbor” pe care pasagerii nu le cunosc, inclusiv de ce nu vor asista cu bagaje grele.

De ce însoțitorii de zbor nu ajută pasagerii cu bagajele

Potrivit Cierrei, piloții și însoțitorii de zbor nu încep să câștige bani decât după ce „toată lumea este la bord și ușa avionului este închisă”. Așadar, în timpul îmbarcării, se pare că nu sunt încă plătiți.

Cierra explică: „Asta înseamnă că există un motiv pentru care spunem că nu putem să vă ajutăm cu ridicarea bagajelor. Dacă ne accidentăm, nu avem compensație pentru accidente de muncă, deoarece nu suntem încă pe ceas.”. Este important de menționat că ea lucrează pentru o companie aeriană americană.

Ne puteți urmări și pe Google News

Această afirmație este susținută de colega sa, Kat Kamalani, care spune: „Toată lumea crede că este sarcina însoțitorilor de zbor să ridice bagajele în compartimente, dar nu este. De fapt, compania noastră aeriană, și multe alte companii, ne spun 'nu faceți asta' deoarece se produc multe accidente și nu suntem acoperiți.”

Alte secrete dezvăluite

Dar Cierra a dezvăluit mai mult. Ea a menționat și că echipajul de cabină poate debloca toaleta din exterior. Deși acest lucru ar putea speria pasagerii, ea asigură că există o rațiune în spatele acestei opțiuni. „Avem această opțiune în cazul în care cineva are nevoie de ajutor în baie sau în caz de urgență”.

În secțiunea de comentarii, mulți au exprimat șocul față de situația salarială. Un utilizator a comentat: „Situația salariilor este groaznică. Ar trebui să fiți plătiți în momentul în care pășiți în acel avion, nu doar când ușile se închid.”

Un alt individ a fost surprins că abia acum descoperă pagina ei, exprimându-și recunoștința pentru informațiile din interior, relatează Mirror.UK.

Revista presei
Numai minciuni