Bruce Willis, surprins pe stradă în Los Angeles. Celebrul actor, sub povara unei boli nemiloase. Foto

Bruce Willis, surprins pe stradă în Los Angeles. Celebrul actor, sub povara unei boli nemiloase. Foto Soţia lui Bruce Willis, noi declarații. Nu crede că actorul este conştient de boala de care suferă. Sursa: Facebook

Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie și demență în anul 2022. De atunci nu a mai fost văzut public, dar în urmă cu câteva zile a fost surprins în cartierul Studio City din Los Angeles, California.

Bruce Willis surprins la plimbare prin Los Angeles

Bruce Willis, în vârstă de 69 de ani, fost fotografiat stând pe scaunul din dreapta într-o mașină. Marele actor purta o șapcă neagră și o cămașă lejeră în dungi. Este clar că actorul a fost luat la plimbare de către un prieten, iar imaginile au devenit virale.

Actorul este tatăl a cinci fete: Mabel Ray și Evelyn, pe care le are cu actuala soție Emma Heming Willis. Și pe Rumer, Scout și Tallulah, din căsnicia cu Demi Moore. Actorul fost însoțit de bodyguarzi pe tot parcursul plimbării, potrivit Daily Mail.

Familia lui Bruce Willis a anunțat în 2022 că actorul se va retrage din viața publică după ce a fost diagnosticat cu afazie. Ulterior, familia a dezvăluit că boala a evoluat foarte repede fiind, de asemenea, diagnosticat și cu demență frontotemporală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Support Pour In For Bruce Willis & Family After Dementia AnnouncementBruce Willis împreună cu toată familia. Sursa foto: Demi Moore/Instagram.

Actorul din „Greu de ucis”, îngrijit de ambele soții

Din păcate cariera lui Bruce Willis s-a oprit brusc din cauza unui diagnostic care a șocat o lume întreagă. Actuala soție Emma Heming și Demi Moore, fosta soție, dar și fiicele lui sunt alături de îndrăgitul actor.

Tallulah Willis a declarat recent că Willis nu mai răspundea membrilor familiei când vorbeau cu el, lucru atribuit pierderii auzului. iar mai târziu problemele s-au înrăutățit.

*EXCLUSIVE* Bruce Willis enjoys a relaxing ride out and about in Studio CityBruce Willis surprins la plimbare prin Los Angeles. Sursa foto: captură video

Cum se manifestă boala de care suferă Willis

Boala lui Willis s-a agravat, actorul suferind de o formă de demență incurabilă, potrivit unui nou diagnostic medical pus în 2023. La început a suferit de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Numai că, anul trecut, boala lui Bruce a avansat rapid și a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală.

Această boală provoacă schimbări de personalitate, comportament obsesiv. Deocamdată nu există un tratament aprobat pentru aceasrtă formă de boală.  Iar din momentul în care se instalează boala, pacienții trăiesc între șapte și 13 ani.

Revista presei