Panică într-un parc din Sectorul 2. Copilă atacată de câinele unui fotbalist

Panică într-un parc din Sectorul 2. Copilă atacată de câinele unui fotbalist Doberman. Sursa foto: Pixabay

O fetiță de 7 ani a fost atacată de un câine. Scenele teribile au avut loc într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Patrupedul aparține unui  jucător de la FCSB.

O fetiță de 7 ani, atacată de câine în parc

Copila a fost atacată de animal în timp ce se plimba prin parc alături de bunică. Atacul animalului de companie a avut loc în Parcul Plumbuita.

Patrupedul din rasa doberman s-a apropiat de copilă, cel mai probabil având intenția de a se juca, arată Știripesurse.ro. Cu toate că animalul de companie nu a încercat să o muște, fetița s-a dezechilibrat și a căzut.

A primit îngrijiri medicale

Din cauza căzăturii, copila s-a ales cu mai multe zgârieturi și a avut nevoie de îngrijiri. Un echipaj de la Ambulanță i-a acordat ajutor, fără a fi nevoie să fie transportată la spital.

Ne puteți urmări și pe Google News
Fetiță

Fetiță. Sursa foto Arhiva EVZ

La locul incidentului a ajuns și proprietarul dobermanului. Este vorba despre Malcom Edjouma, fotbalistul de la FCSB. Potrivit polițiștilor, câinele are șase luni și era plimbat fără lesă sau botniță.

„Poliţişti din cadrul subunităţii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, în parc fiind identificată o femeie, care plimba un câine fără lesă şi botniţă”, au anunțat polițiștii.

Fetiță de 7 ani, atacată de câine

Înainte de a provoca incidentul, animalul de companie era plimbat de iubita fotbalistului. Conform Poliției Capitalei, fetița a avut zgârieturi ușoare și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

„Precizăm faptul că nu a fost necesar transportul la spital. Ulterior, la adresa menţionată s-a prezentat si deţinătorul câinelui, un bărbat de cetăţenie străină. Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecţia Animalelor, în vederea continuătii cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun”, au mai spus polițiștii.

Conform OUG 55/2022 proprietarii care dețin câini agresivi au obligația să ia măsurile necesare pentru siguranța cetățenilor. Astfel, aceștia îi pot scoate pe stradă cu botniță.

Revista presei
Sarek