Grațiela Corduneanu, despre banii primiți la moartea interlopului. Cu ce sumă s-a ales

Grațiela Corduneanu, despre banii primiți la moartea interlopului. Cu ce sumă s-a ales

Grațiela Corduneanu a explicat ce s-a întâmplat cu banii despre care s-a spus că i-ar fi primit la înmormântarea soțului ei. Soția liderului de clan spune că la ea nu a ajuns niciun leu.

Banii pentru Costel Cordeanu, un mister

Soția lui Costel Corduneanu elimină ipoteza potrivit căreia ar fi primit vreun ban la înmormântarea fostului sportiv. Aceasta a declarat presei locale faptul că au apărut tot felul de discuții legate de acest aspect. Mai exact că s-ar fi făcut donații, că ea ar fi primit bani de la toți cei care ar fi venit la înmormântare și au legături cu clanul.

Grațiela Cercel și Costel Corduneanu

Credit foto: Facebook

Totul pentru ca înmormântarea liderului să fie asigurată din punct de vedere material. În acest context, soția lui Corduneanu a specificat că la ea nu a ajuns niciun ban și nici nu știe dacă acele sume au fost donate sau ba. Ea a mai explicat că s-a ocupat de înmormântare până la ultimul detaliu, dar nu a primit ajutor financiar, așa cum se speculează. De asemenea Grațiela Corduneanu a mai spus că au apărut și conturi false cu numele ei, drept urmare este posibil ca donațiile să fi ajuns în altă parte.

Cât a costat înmormântarea liderului

Soția lui Costel Cordeanu a mulțumit totuși celor care ar fi donat. Chiar dacă ea spune că nu a pus mâna pe niciun ban. Fostul campion, Costel Cordeanu a murit în aprilie anul acesta. La priveghiul său, așa cum cere tradiția au venit cântăreți celebri. Desigur că nu au cântat gratis, ci pe sume de mii de euro. Printre ei s-au numărat și Tzancă Uraganu, dar și Costel Biju.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte înmormântarea a fost a fost una dintre cele mai opulente de la Emi Pian încoace. Sicriul său a fost unul dintre cele mai scumpe, iar în ziua înmormântări sute de lideri interlopi din toată țara au venit să își ia adio. Suma vehiculată legat de cheltuieli, ar fi undeva la 50.000 de euro, deși nimeni nu s-a uitat bani.

Revista presei