Reacția lui Ionuț Stroe, despre cartea lui Nicolae Ciucă: Îmi vine greu să mă gândesc

Reacția lui Ionuț Stroe, despre cartea lui Nicolae Ciucă: Îmi vine greu să mă gândesc Ionuț Stroe. Sursă foto: Facebook

România. Ionuț Stroe a avut o primă reacție publică după lansarea cărții lui Nicolae Ciucă. Purtătorul de cuvânt al PNL a anunțat că aceasta „nu se vrea a fi o mare operă literară” și că se va oferi gratuit la evenimentele publice ale partidului.

Reacția lui Ionuț Stroe, despre cartea lui Nicolae Ciucă

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a subliniat că volumul lui Nicolae Ciucă, „În Slujba Ţării”, nu pretinde să fie o operă literară de amploare, ci reprezintă o colecție autentică de gânduri și amintiri, reflectând viziunea autorului asupra țării. Stroe a menționat, de asemenea, că această carte este disponibilă gratuit, atât online, cât și la evenimentele publice ale partidului, unde va fi oferită fără costuri.

„Vorbim despre cariera unui general român, şeful Statului Major al Armatei, experienţe din cei peste 30 de ani de carieră militară. (..) Nu ştiu şi îmi vine greu să mă gândesc dacă există un competitor pentru cursa prezidenţială cu o asemenea carte de vizită”, a explicat Ionuț Stroe.

În ceea ce privește conținutul cărții, Ionuț Stroe a menționat că nu se dorește a fi o capodoperă literară, ci mai degrabă o compilație sinceră de gânduri, amintiri și perspective asupra României. Cartea este disponibilă gratuit online, pe site-ul nicolaeciucă.ro, și poate fi descărcată de oricine este interesat. De asemenea, PNL o va distribui gratuit la evenimentele publice organizate de partid.

Ne puteți urmări și pe Google News
Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă. Sursă foto: Facebook

Liderul PNL și-a lansat cartea într-o emisiune culinară

După o serie de controverse legate de lansarea cărții sale, Nicolae Ciucă, liderul PNL, a prezentat în cele din urmă lucrarea intitulată „În slujba țării”. Evenimentul de lansare a avut loc în cadrul unei emisiuni culinare difuzate pe Prima TV, moderată de Mircea Dinescu, un format surprinzător pentru o astfel de ocazie.

În timpul emisiunii, Nicolae Ciucă a subliniat cu emoție că a scris cartea cu multă dăruire, deoarece în paginile sale se regăsește întreaga sa viață. „Am scris-o cu drag. Este viața mea acolo”, a declarat liderul PNL, evidențiind importanța personală pe care o atribuie acestui proiect.

Cui a dedicat cartea Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a anunțat pe Facebook lansarea cărții sale, menționând că aceasta poate fi accesată pe o pagină de internet care îi poartă numele. Liderul PNL îi invită pe români să parcurgă lucrarea, dedicând-o "familiei mele și camarazilor mei".

„Viața fiecărui om este, în felul ei, o poveste. […] În ce privește propria mea poveste, cea de până acum, firul ei m-a purtat de la vatra satului Plenița și primăverile înflorite din Pădurea Bujorului până la savana africană, munții Afganistanului, dunele de nisip ale Irakului sau Piața Victoriei din București. Pare o poveste neobișnuită, dar veți vedea că nu este.” Vă invit să citiți cartea “În slujba Țării”, disponibilă acum pe www.nicolaeciuca.ro Dedic această carte familiei mele și camarazilor mei, cărora le datorez tot ceea ce sunt”, a transmis Nicolae Ciucă, pe Facebook.

 

Revista presei
Almanah Sudoku nr.3 / 2024