Mădălina Ghenea, primul premiu ca producător. Unde a fost recompensată românca

Mădălina Ghenea, primul premiu ca producător. Unde a fost recompensată românca Sursa foto: Facebook/ Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a mai primit un premiu anul acesta, doar că acum a înregistrat și o premieră. Frumoasa româncă a marcat și prima diplomă în calitate de producător.

Ghenea mai adaugă un premiu la colecție

Zilele acestea la Veneția pare că se învârte toată lumea bună a filmului odată cu festivalul consacrat din domeniul cinematografiei. Printre premierele unor filme mult așteptate și prezențele unor actori celebri au avut loc și festivități de premiere din partea cinematografiei italiene. Unul dintre premii i-a fost acordat chiar Mădălinei Ghenea, nu ca actriță de această dată, ci ca producător. Românca a făcut public premiul pe pagina ei de Instagram, mai ales că este primul în acest domeniu pe care îl primește.

Ea a fost producător pentru filmul Deep Fear, unde a jucat alături de Ed Westwick. Filmul a fost un real succes pe Netflix și nu numai. De altfel, Mădălina a mai primit premii în această vară, în Italia, iar la una dintre apariții a urcat pe aceiași scenă ca și Kevin Costner. Cert este că actrița pare să fie pe culmile carierei sale și acum primește și recunoaștere pentru eforturile pe care le-a făcut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu renunță la cariera de model

Mădălina Ghenea și-a început cariera în Italia ca și model. Ulterior a învățat foarte bine limba italiană și a început să cocheteze cu actoria. Ușor-ușor aceasta a început să apară în filme cu actori extrem de cunoscuți, desigur frumusețea ei a fost un plus. Desigur că nu a renunțat nici la meseria de bază, cea de model.

Aceasta face campanii publicitare pentru mai multe mărci de haine, bijuterii, parfumuri sau lenjerie intimă. Mădălina Ghenea are și o fată cu Matei Stratan. Deși cei doi au încercat să aibă o relație, în cele din urmă această tentativă a eșuat. Așa că în acest moment actrița își crește copilul de una singura în Italia. Primește ajutor din partea mamei ei, care i-a fost dintotdeauna alături.

Revista presei