Piața Obor l-a dat pe spate. Cunoscut influencer străin, încântat de roșiile românești

Piața Obor l-a dat pe spate. Cunoscut influencer străin, încântat de roșiile românești tarabe cu roșii în Piața Onor Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

București. Un influencer din Azerbaidjan, cunoscut datorită numărului mare de urmăritori pe TikTok a vizitat zilele acestea Bucureștiul. Unul dintre popasurile sale a fost în Piața Obor care l-a impresionat datorită abundenței de mărfuri.

Davud Akhundzada este un personaj foarte apreciat în Azerbaidjan, el având peste 800.000 de urmăritori pe contul său TikTok. El ține un blog de călătorii pe care își prezintă impresiile din diferite destinații în care ajunge.

Influencer uimit de Piața Obor

Zilele acestea, Davud Akhundzada a ajuns în București, unde a făcut mai multe înregistrări pentru blogul său de călătorii. Cunosctul influencer a vizitat mai multe obiective ale Capitalei. El a explorat mai multe zone, între care Centrul Vechi și Calea Victoriei. A fost impresionat de ceea ce a văzut.

A rămas surprins, însă, în momentul în care a ajuns la Piața Obor, cea mai cunoscută din București. Aici l-a impresionat bogăția de mărfuri, dar și calitatea acestora. În mod special, cunoscutul influencer a apreciat roșiile românești pe care le-a cumpărat de la tarabă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Davud Akhundzada s-a plimbat printre tarabe, a mai cumpărat cireșe, usturoi, dar și lavandă. Mulțumit de cumpărăturile făcute, a lăsat bacșișuri vânzătoarelor. Concluzia a fost că piața este organizată și curată.

„Primele impresii, piața este bine organizată, super curată, nu mă surprinde deloc având în vedere că astfel de locuri sunt foarte bine gestionate”, a relatat cunoscutul influencer.

Davud Akhundzada,

Davud Akhundzada Sursa foto: Captura Video

Roșiile românești sunt uriașe

În periplul său printre tarabe, tânărul influencer a cumpărat un kilogram de roșii, pe care le-a descris drept „uriașe”. El s-a declarat mulțumit de diversitatea și bogăția legumelor și fructelor proaspete.

„Îmi puteți da și un kilogram de roșii, vă rog? Plătim un dolar și 30 de cenți pentru un kilogram. Sunt uriașe, roșii românești”, spune el în înregistrarea video pe care a realizat-o, mulțumit de achiziția făcută.

Davud Akhundzada a cumpărat de la o altă tarabă un kilogram de cireșe, pe care le-a apreciat, ca fiind fructe de sezon. El a plătit în jur de 4,3 dolari, un preț care nu i s-a părut exagerat. Dimpotrivă prețul cireșelor i s-a părut foarte bun, raportat la calitatea și prospețimea fructelor.

„Salut, îmi puteți da un kilogram, vă rog? Mulțumesc. Este sezonul lor așa că vom obține un preț bun, 4,31 dolari pentru un kilogram. Sunt uimit să văd câtă diversitate există când vine vorba de fructe și legume proaspete”, a spus el, entuziasmat de ofertă.

@davud_akh Buying Fresh Fruits and Vegetables at Obor Market in Romania 🇷🇴 #Travel #Romania ♬ original sound - Davud Akhundzada

Usturoi și lavandă pentru influencer

Davud Akhundzada și-a continuat plimbarea printre tarabele din Piața Obor, oprindu-se, din când în când și admirând oferta de marfă.

El a mai cumprat, la un moment dat și un săculeț de lavandă pentru care a plătit 5 lei.

De asemenea, a mai achiziționat și două legături de usturoi, dar și zmeură proaspătă. Toate acestea i-au făcut o impresie plăcută. Drept urmare, satisfăcut de calitatea mărfurilor și de amabilitatea vânzătoarelor, a lăsat și baccșișuri generoase.

Revista presei
Pași în gol. Volumul 1