Gabi Bădălău, după ce s-a trezit cu poliția la ușă: Circ, vrea pe la TV

Gabi Bădălău, după ce s-a trezit cu poliția la ușă: Circ, vrea pe la TV Gabi Bădălău. Sursa foto Youtube

Gabi Bădălău s-a trezit cu poliția la ușă și a explicat ce i-a făcut fosta lui soție. Claudia Pătrășcanu a spus că fiul lui Nicu Bădălău nu respectă termenul legal de petrecere a timpului cu cei doi băieţi pe care îi au împreună și că este inconștient.

Claudia Pătrășcanu a chemat poliția

„Sunt 14 zile, mai exact de când copiii mei sunt in vacanță la tatăl lor, la domiciliul bunicilor din Bolintin-Vale. Astăzi, conform hotărârii judecătorești, copiii trebuiau aduși acasă, la domiciliul meu. Poliția din Bolintin Vale mi-a transmis ca a luat legătura cu el. Și a spus: „Nu îi aduc, să facă ce trebuie legal”. Pe ce se bazează omul acesta inconștient? Nici Poliția nu poate face nimic?”, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Instagram.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Sursa foto Facebook

Acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău

Artista a mai spus că Bădălău a luat copiii în mașina sa și a plecat cu ei în oraș, chiar dacă a invervenit poliția. Ea a zis că fostul ei soț nu ascultă nici de oamenii legii și că nu știe ce să se mai facă.

Gabi Bădălău a spus că cei mici trebuiau să rămână la el până luni, pentru a recupera două zile de ședere care le rămăseseră. El a zis că nu și-a răpit copiii și că aceștia și-au dorit să stea o zi în plus. Afaceristul consideră că fosta lui parteneră vrea să mai apară pe la televizor și că nu are alt subiect.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu

Sursa foto: Arhiva EVZ

Ce spune Gabi Bădălău

„Sunt nevoit, din nou, să particip fără voia mea la acest circ făcut a mia oară de Claudia. Doresc să fac câteva precizări. Copiii sunt la mine în vacanță. Claudia a stabilit cu mine să țin băieții până luni, pentru că aveam două zile de recuperat. În cele două săptămâni de vacanță, băieții au vorbit periodic cu mama lor și chiar s-au văzut de câteva ori în București. Băieții i-au spus Claudiei că își doresc să mai stea o zi în plus la mine. Mâine o să îi duc pe cei mici la Claudia. În rest, circ. Vrea pe la TV iar sau mai are vreo melodie de promovat”, a transmis Gabi Bădălău pe Instagram.

Revista presei