Natalia Intotero, transferată la București. Prima reacție a ministrei. Update

Natalia Intotero, transferată la București. Prima reacție a ministrei. Update Natalia Intotero. Sursa foto: Facebook/ Natalia Intotero

Update 2:

Ministra Natalia Intotero a venit în urmă cu scurt timp cu prima reacție după accidentul în care a fost implicată marți. Aceasta a ținut să transmită că este bine și a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături.

Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.”  Psalmul 46:1

Prin mila și bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine!

Ne puteți urmări și pe Google News

Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre!

De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!”, a scris ministra Familiei într-un mesaj pe Facebook.

Update 1: 

După ce a fost transferată la spitalul din Vâlcea pentru îngrijiri medicale imediat după accident, Natalia Intotero va fi transferată la București.

Știre inițială:

Vâlcea. Ministra Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a fost implicată în urmă cu scurt timp într-un accident rutier, petrecut în județul Vâlcea.

Aceasta a suferit mai multe răni ușoare în urma coliziunii dintre două mașini, fiind transportată la spital. Ministra se afla pe locul din spate, iar mașina era condusă de un ofițer al Serviciului de Protecție și Pază.

Natalia Intotero, transportată la spital

Accidentul s-ar fi petrecut în localitatea Racovița, județul Vâlcea, iar poliția face în acest moment cercetări la fața locului, pentru a vedea modul în care s-a produs accidentul.

De asemenea, s-au făcut testări cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cealaltă mașină se afla o femeie, fiind și ea rănită.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule, se circulă îngreunat pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 223, în zona localității Balota, județul Vâlcea. În urma coliziunii, o persoană a suferit leziuni. Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 15.00” a precizat IPJ Vâlcea.

Accident Natalia Intotero

Accident Natalia Intotero

Se pare că mașina în care se afla ministra Natalia Intotero circula regulamentar, fără a avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

Mai mulți trecători s-au strâns la fața accidentului pentru a acorda ajutor. Din imaginile distribuite, se poate observa cum o mașină este răsturnată într-un șanț. În aceasta s-ar fi aflat Natalia Intotero.

Accident Natalia Intotero

Accident Natalia Intotero

Poliția face cercetări la fața locului

„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani.

În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Vâlcea.

Totodată, poliția a informat că șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În prezent, polițiștii continuă investigațiile pentru a clarifica exact circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Revista presei