Emil Rengle, de la „Românii au talent” pe marele ecran. Foto&video

Emil Rengle, de la „Românii au talent” pe marele ecran. Foto&video

Celebrul coregraf și dansator Emil Rengle va juca în filmul „Ca fetele” al regizorului Camelia Popa, ce va apărea în sălile de cinema din 13 septembrie.

Emil Rengle, alături de mari actori

Distribuția filmului al cărui scenariu este scris de Lia Bugnar este una excepțională. Alături de câștigătorul concursului TV „Românii au talent”, vom recunoaște actori și artiști foarte cunoscuți, din care menționăm pe Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Lora sau Alina Eremia.

Povestea filmului este despre prietenie, iubire, înțelegere a propriei persoane, căutare de sine și nevoia de vindecare. Poveștile personajelor sunt pline de umor, dar în același timp emoționante.

Pentru Rengle, „Ca fetele” a fost „prima mea experiență într-un lungmetraj de asemenea amploare și a fost cu adevărat fascinantă, iar atmosfera de pe platou a fost incredibil de energică și plină de creativitate”. Fiecare zi pe platourile de filmare fiind o nouă provocare și în același timp o oportunitate pentru a învăța ceva nou.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce spune coregraful despre colegii de platou

„Mi-a plăcut să explorez vulnerabilitatea și umorul lui Berti, dar și modul în care interacționează cu ceilalți în poveste. Am simțit că am multe de spus prin intermediul acestui personaj și că mă pot exprima în moduri noi și surprinzătoare. A trebuit să mă conectez profund cu acele părți din mine care rezonează cu experiențele lui Berti, cel mai bun prieten al lui Radu (interpretat de Tiberiu Ioana). Cel mai dificil a fost să găsesc echilibrul între umor și emoție, să nu cad în extreme și să păstrez mereu personajul într-o zonă autentică”.

Rengle a încercat să își înțeleagă personajul și să îi înțeleagă latura sensibilă. El spunea, referindu-se la Berti că „Este genul de om care își folosește umorul ca un scut pentru a-și proteja vulnerabilitățile. În esență, Berti este o persoană căutându-și locul în lume, dorind să fie acceptat pentru cine este cu adevărat”.

Despre regizoarea Camelia Popa, coregraful spune că l-a ghidat cu înțelepciune, sensibilitate, indicațiile clare și pline de înțelegere.

De la fiecare mare actor cu care a jucat, Emil Rengle a învățat câte ceva: de la Maia Morgenstern mărturisește că a învățat cum să gestioneze intensitatea și profunzimea emoțiilor, cum să transmită emoția dincolo de ecran, Adriana Trandafir l-a impresionat cu vitalitatea și umorul contagios, iar Aura Călărașu l-a învățat despre lucrurile delicate și subtile ce trebuie să reiasă din interpretare.

Despre Lora și Tiberiu, renumitul dansator spune că „mi-au arătat cum să aduc un suflu proaspăt și modern în jocul actoricesc”.

Emil Rengle încearcă să devină cântăreț

Cu ocazia acestui film, Emil a cochetat și cu ideea de interpret nu doar de actor. „Cu ocazia acestui film, am avut oportunitatea să mă implic mai mult în partea muzicală, în special cu piesa care este o premieră pentru mine. Piesa a fost compusă special pentru film și reflectă personalitatea și energia lui Berti. A fost o provocare, dar și o mare bucurie să contribui la coloana sonoră și să îmi exprim creativitatea într-un mod nou”, spune el.

Entuziasmat, dar încercând să nu dezvăluie magia filmului în care joacă, Emil Rengle ne invită la un film, în care actori celebri ale cinematografiei și teatrului, se regăsesc alături de artiști cunoscuți. Distribuția filmului are în componență pe: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Lora, Alina Eremia, Tiberiu Ioana, Cătălin Cățoiu, Mircea Andreescu, Mimi, Cezar Ouatu, Adi Gheo, Carmen Manea și Ilie Gâlea.

„Ca fetele” este un film distribuit de Vertical Entertainment, produs de Casa de producție TIRAL MUSIC&FILM și susținut de Film Mania. Cu o coloană sonoră semnată de Vlad Isac, filmul a beneficiat de o echipă de producție din care au făcut parte Lulu de Hillerin (director de imagine), Camelia Popa și Alexandra Butnaru (producători executivi), Ovidiu Văcaru (montaj), Sorin Neagu (postprocesare sunet), Ștefan Constantinescu (scenografie), Raluca Moldoveanu (machiaj), Elena Tudor (hair), Laurențiu Cosmin Tomoroga (Line Producer), Andrei Ciobanu (making of photo), iar actorii au îmbrăcat 100 de costume, de care s-a ocupat Eli Adam.

Revista presei