Demontarea „Morgii mobile” a Spitalului „Sf. Pantelimon”

Demontarea „Morgii mobile” a Spitalului „Sf. Pantelimon” Sursa foto: EVZ

Așa cum multe enormități de presă au urmărit credibilizarea unor campanii mincinoase, exemple sunt nenumărate, nici Cazul „Spitalul Sf. Pantelimon” nu a fost scutit. Detaliul „Morga mobila” face și el parte din arsenalul utilizat în acest caz, în vederea susținerii unui dosar penal, cel întocmit de procurori pe numele a două doctorițe ATI, între coperțile căruia bate vântul. Iată ce am aflat:

Morga mobilă a fost solicitată de spital, la final de ianuarie, când era vârf de epidemie de viroze respiratorii, cu un număr ceva mai mare de decese în toate spitalele. S-a solicitat acea morgă mobilă, tocmai pentru a se preîntâmpina situațiile de peste weekend, când nu se eliberează familiilor persoanele decedate, și doar până ce au fost reparate cele două frigidere defecte de la morga spitalului.

Morga mobilă a staționat maximum o lună, iar spitalul a solicitat după repararea frigiderelor ridicarea ei. Pe perioada de staționare, ea a fost folosită doar pentru suplinirea temporară a celor două frigidere defecte, nici pe departe la capacitatea ei. Morga mobilă a fost ridicată cu mult înainte de luna aprilie, atunci când câteva infirmiere și asistente savante în specialitatea ATI au ajuns la concluzia că medicii asasinează bolnavi.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei