Nicolae Ciucă promite sprijin necondiționat pentru un județ al României

Nicolae Ciucă promite sprijin necondiționat pentru un județ al României Sursa foto: Facebook/Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a încheiat o serie de vizite importante în județul său natal, Dolj, unde a avut întâlniri esențiale cu colegii săi din partid. În cadrul ședinței Biroului Politic Județean Dolj, Ciucă și-a exprimat clar devotamentul pentru regiunea sa de origine, promițând că va continua să fie un susținător activ al județului atât timp cât va fi implicat în politică.

Ciucă: „Nu vreau ca județele Olt, Dolj și Gorj să fie lăsate în urmă”

„Am un singur obiectiv cât timp voi rămâne în politică: să fac lucruri concrete pentru județul Dolj”, a declarat Nicolae Ciucă în fața liberalilor doljeni. Acesta a subliniat că, deși a avut posibilitatea să candideze în București, a ales în mod deliberat să își dedice eforturile județului Dolj, arătând astfel că nu și-a uitat rădăcinile și comunitatea care l-a format.

Ciucă a criticat indirect politicienii care au neglijat regiunea Olteniei în favoarea propriilor interese: „Nu vreau ca județele Olt, Dolj și Gorj să fie lăsate în urmă din cauza celor care au pus mai presus propriile conturi decât dezvoltarea acestei zone.”

Nicolae Ciucă a evidențiat importanța continuării investițiilor și a dezvoltării infrastructurii în Dolj și în întreaga regiune.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Suntem singurii care am stat la guvernare cinci ani. În această perioadă am văzut creșterea investițiilor și îmbunătățirea infrastructurii. În 2024, PIB-ul României a atins 370 miliarde de euro și sperăm ca până în 2027 să depășim pragul de 500 miliarde de euro,” a afirmat liderul liberal. Acesta a insistat că investițiile și infrastructura sunt cheia pentru a aduce dezvoltarea și prosperitatea în județul său natal.

Mobilizare și susținere în pregătirea alegerilor

Ciucă a subliniat și creșterea record a investițiilor străine directe în România, care au atins un vârf de 10,4 miliarde de euro, un semnal pozitiv pentru viitorul economic al țării.

„Acesta este cel mai mare nivel de investiții străine directe înregistrat în România. Este vital ca guvernul să acorde o atenție deosebită mediului de afaceri, pentru că de aici provin fondurile necesare bugetului de stat. Creșterea punctului de pensie sub guvernarea noastră este un rezultat direct al acestei politici economice sănătoase,” a punctat Ciucă.

Pe parcursul acestui weekend, Nicolae Ciucă a participat la o serie de întâlniri strategice în cadrul partidului, atât în județul Dolj, cât și în alte județe. Scopul acestor vizite a fost de a se consulta direct cu membrii PNL și de a solicita sprijinul acestora pentru viitoarele bătălii electorale. De asemenea, el a primit votul de susținere pentru o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din partea Biroului Politic al PNL Hunedoara și al BPJ Gorj, un semn de încredere și susținere pentru leadership-ul său.

Angajamentul declarat al lui Nicolae Ciucă față de județul Dolj și regiunea Olteniei reflectă o strategie politică axată pe dezvoltarea locală și pe sprijinirea comunităților care au fost istoric neglijate.

Revista presei