Dana Marijuana, reținută pentru trafic de droguri. N-a renunțat la obiceiurile vechi

Dana Marijuana, reținută pentru trafic de droguri. N-a renunțat la obiceiurile vechi Dana Marijuana. Sursa foto Youtube

Dana Marijuana, a fost reținută vineri de DIICOT pentru trafic și deținere de droguri. Polițiștii au făcut percheziții în casa artistei și a altor trei persoane. Ei au găsit cantități mari de droguri de mare risc.

Dana Marijuana a fost reținută

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc.

În sarcina uneia dintre persoane s-a reținut și comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc.

Dana Marijuana

Dana Marijuana. Sursă foto: instagram.com/danacoteanu/

Persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august a.c., de către un echipaj de poliție rutieră al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în stațiunea 2 Mai, iar, la controlul efectuat, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame canabis (drog de risc)”, a anunțat DIICOT.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce droguri au fost găsite în casa artistei

În casa artistei și a celor trei persoane au fost găsite 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantități de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, dar și alte mijloace de probă.

Droguri

Sursa: Dreamstime.com

„La datele de 22 și 23 august a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor 3 persoane, pentru 24 de ore, iar astăzi, 23 august, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile”, a mai spus DIICOT, potrivit A3.

Dana Marijuana, prinsă drogată la volan

Dana Coteanu, cunoscută sub numele de scenă Dana Marijuana, a fost surprinsă conducând sub influența substanțelor interzise în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea 2 Mai. Artista ar fi fost testată pozitiv la amfetamină și canabis.

Revista presei