Tensiune imensă în Familia Regală. Ce se întâmplă între moștenitor și Prințul Andrew

Tensiune imensă în Familia Regală. Ce se întâmplă între moștenitor și Prințul Andrew sursă: Facebook / Prince William

Se pare că Prințul William păstrează un resentiment vechi împotriva unchiului său, Prințul Andrew. Acesta provine din comportamentul Ducelui de York față de soția sa, Kate Middleton, când aceasta a intrat în familia regală. Expertul regal Richard Kay a sugerat că această recepție distantă ar putea juca un rol esențial în eventuala evacuare a lui Andrew din Royal Lodge.

Richard Kay susține că ostilitatea Prințului de Wales față de Ducele de York provine din modul în care Kate a fost tratată atunci când s-a alăturat familiei regale. După un interviu controversat la BBC Newsnight în 2020, Prințul Andrew a renunțat la atribuțiile publice. Cu toate acestea, tensiunea cu Prințul William persistă.

Ranchiuna Prințului William față de unchiul său

La începutul anului 2022, Palatul Buckingham a anunțat că Andrew și-a returnat titlurile militare și patronajele regale către regină. Există zvonuri că Prințul William a fost instrumental în înlăturarea lui Andrew din biroul său de la Palatul Buckingham. De asemenea, el a fost nerăbdător să-l excludă din ceremoniile regale.

Se speculează intens că Prințul William ar putea să-l îndemne pe Regele Charles să-l evacueze pe Andrew din Royal Lodge. Comentatorul regal Richard Kay a dezvăluit că William are „un resentiment vechi” împotriva lui Andrew. Prințul de Wales consideră că Charles a fost prea indulgent cu el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Autorul a scris: „Diferențele dintre monarh și moștenitor rămân, mai ales în ceea ce privește scandalul legat de Prințul Andrew. William păstrează de mult timp un resentiment față de Andrew pentru că a fost neprietenos când a prezentat-o pentru prima dată familiei regale pe Kate Middleton și simte că tatăl său a fost prea blând cu el. Acest lucru a dus la speculații că William este cel care își împinge tatăl să-l evacueze pe Ducele de York din Royal Lodge, pentru ca familia Wales să se poată muta acolo.”

Viitorul reședinței Royal Lodge

Expertul regal Tom Quinn a afirmat: „Pentru Regele Charles, forțarea lui Andrew să se mute la Frogmore rezolvă mai multe probleme deodată - transmite un mesaj lui Harry că, în calitate de cetățean privat și nu mai fiind un membru activ al familiei regale, nu va fi niciodată permis să se întoarcă la Frogmore, relatează Express.UK.

De asemenea, îi transmite lui Andrew că, după ce și-a ruinat reputația, nu mai poate trăi în luxul anterior. Și, în cele din urmă, înseamnă că o reședință suficient de mare și regală poate fi pregătită pentru cei care contează cu adevărat - William și Kate. Charles este hotărât că Royal Lodge este singura reședință suficient de mare și regală pentru moștenitorul său.”

Viitorul reședinței Prințului William și Kate Middleton la Royal Lodge rămâne incert. Însă, o sursă a afirmat că „preluarea Royal Lodge ar însemna o transformare în modul în care își conduc viața”.

Sursa a mai dezvăluit: „Unul dintre principalele motive pentru care cuplul este atât de mulțumit la Adelaide Cottage, actuala lor locuință din Windsor Great Park, este că este o casă de familie și nu există personal care să locuiască acolo. Mutarea în vasta Royal Lodge ar însemna să trebuiască să acomodeze personal domestic, ceva ce au evitat mult timp.”

Revista presei