România, o țară fără prosperitate. Unde se duc toți banii din economie? Video

România, o țară fără prosperitate. Unde se duc toți banii din economie? Video Bogdan Comaroni, la podcast Hai live cu Turcescu, sursa foto: arhiva companiei

O nouă ediție a podcastului „Hai live cu Turcescu” a fost difuzată în ziua de joi, 22 august, pe canalul de YouTube „Hai România”. În cadrul acestei emisii au fost prezenți Robert Turcescu, prozatorul Octavian Hoandră și Bogdan Comaroni.

Cei trei au abordat subiecte precum lipsa lecturii la popoarele din Europa, moartea lui Alain Delon și părerea acestuia despre globaliști, dar și despre globalismul de la noi din țară și cum se manifestă acesta.

Plecarea forței de muncă

După cum a evidențiat Bogdan Comaroni în cadrul podcastului „Hai live” cu Turcescu, există numeroși români care aleg să plece din țară. În acest fel, în România, nu mai există suficiente resurse.

El a mai precizat și că „sistemul social este practic falimentat. Pentru că și referitor la pensii și la astea, trebuie să facem împrumuturi pentru că numărul pensionarilor a crescut extrem de mult. Va crește în continuare, vor veni decrețeii, se va descărca imens pe sistemul de pensii. Și în spate nu are cine să vină să îl facă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elitele în România

Bogdan Comaroni a mai evidențiat și că la noi în țară oricine poate să facă o facultate, indiferent de tipul acesteia, la stat sau la privat, cu taxă sau fără taxă.

În acest fel el declară că „practic România este distrusă din punctul de vedere al elitei. Și aici mă refer la elitele reale, nu la elitele din spate, adică a nomenclaturii. Care din nomenclatura comunisto-securistă s-a transformat în nomenclatura asta „deep state” care vine și suge din interior România față de corporații, multinaționale și alte ale elitelor care sug din exterior.

Pentru că nici banii de la taxe și impozite nu ne rămân în țară. Pentru că multicorporatismul îi scoate din țară. Nu ni se aplică nici măcar taxa banilor, care a fost aprobată în UE, ca banii să rămână în țară. Deci au găsit modalități să scoată banii din țară. Și în timp ce bugetul este paralizat și drenat și sufocat din toate părțile, românul ajunge să stea într-o chestiune, în care nici nu mai iese din casă, nici cu totul nu mai are nimic, încât nu se mai opune la nimic”.

O țară fără prosperitate

Un alt lucru care s-a mai evidențiat în cadrul acestui podcast este că numeroși români au ales să plece din străinătate. Iar în acest fel forța de muncă a fost înlocuită cu muncitori din alte popoare. Și nu există nimeni care să se opună, iar viitorul rămâne unul incert. „Pentru că pensionarii nu mai pot să se opună, nu mai au ce să facă. Ăștia de o vârstă cu noi suntem singurii care mai vorbim. Care am rămas în țară. Iar după noi mai vine o singură generație, a copiilor noștri, care ne-au ascultat pe noi, care mai știu ceva de la noi. După care vin niște generații care nu mai au niciun fel de legătură cu revoltă”, evidențiază Bogdan Comaroni.

„Într-o țară care se află în avarie, pentru că asta este România, o țară în avarie, și care își face dovada că există pe lângă economia reală o economie paralelă, unde se învârt bani și afaceri. Uită-te la mall-uri ce sunt, pe autostrăzi, ce mașini sunt.

Deci într-o Românie în care banii ăștia trebuiau să se întoarcă într-o prosperitate și care să aibă o creștere, țara este nenorocită și din ce în ce subpopulată. Asta în vreme ce o parte din bani se duc către aceste elite ale economiei paralele. Care în viitor, de fapt, nu vor produce o economie reală. Că de asta zic, România e falimentară din punct de vedere social. Adică al pensiilor, al ajutoarelor sociale, al sistemului medical. A tot ce te-ar interesa”, a evidențiat Bogdan Comaroni.

Ediția integrală a podcastului Hai Live cu Turcescu, din ziua de joi, 22 august, poate fi vizionată integral aici.

Revista presei