Frații Tate nu scapă de problemele cu legea. Andrew și Tristan, duși la DIICOT

Frații Tate nu scapă de problemele cu legea. Andrew și Tristan, duși la DIICOT Andrew Tate. Sursa foto: INQUAM

Frații Tate se confruntă cu noi probleme. În urma perchezițiilor de miercuri, aceștia au fost urcați în duba Poliției și duși la sediul DIICOT. Andrew şi Tristan Tate vor fi audiați într-un dosar legat de trafic de minori.

Frații Tate, duși la DIICOT

Andrew și Tristan Tate au fost duși la sediul DIICOT, unde vor da explicații legate de acest dosar. Perchezițiile au fost coordonate de IGPR şi DIICOT.

Frații Tate sunt cercetați într-un dosar ce vizează infracțiunile de trafic de minori și act sexual cu un minor. Înainte să urce în duba poliției, Andrew a precizat că „Matrix-ul e foarte nervos”, arată Știripesurse.

Frații Tate

Andrew și Tristan Tate. Sursa foto: INQUAM

Cei doi se află sub control judiciar

Cei doi britanici erau cercetați sub control judiciar. Miercuri, oamenii legii au făcut percheziții în vila pe care aceștia o au în Voluntari. Ambii sunt cercetați pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de minori și act sexual cu un minor.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma verificărilor, anchetatorii au găsit 30 de persoane care făceau videochat. O parte dintre acestea ar fi fost ademenite prin metoda Loverboy. Mai mult, frații Tate ar fi avut legături și cu două minore.

„Astăzi, 21 august, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov - Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală, au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Ilfov şi municipiului Bucureşti”, conform surselor.

Frații Tate, în atenția oamenilor legii

În urmă cu doi ani, cei doi britanici au fost trimiși în judecată pentru viol și trafic de persoane. În perioada respectivă, oamenii legii au efectuat percheziții în locuința acestora și au strâns mai multe probe legate de afacerile pe care le derulau.

În timpul perchezițiilor, Andrew și Tristan au postat același mesaj pe rețelele de socializare.

„Matrix-ul a atacat din nou. Nu ne vor putea reduce la tăcere. Echipa Tate vă va ține la curent cu cele mai noi vești”, a fost mesajul publicat de cei doi britanici.

Revista presei