Unde va fi înmormântat Alain Delon. Aceasta a fost ultima dorință a actorului

Unde va fi înmormântat Alain Delon. Aceasta a fost ultima dorință a actorului Alain Delon. Sursă foto: dreamstime.com

Alain Delon a iubit enorm animalele și a cerut să fie înmormântat lângă câinii săi, pe proprietatea sa din Douchy, paradisul său din regiunea Loiret. Înainte să moară, actorul a spus că toată viața lui este în morminetele câinilor lui și că nu poate sta departe de ei.

„Toată viața mea este acolo, în mormintele câinilor mei”, declara actorul, la acea vreme.

Unde va fi înmormântat Alain Delon

Pe terenul casei sale din Douchy, de-a lungul vieții, aproximativ 50 de câini au murit. Fiecare cu propria sa piatră funerară, cu propriul său nume. Actorul a îngropat cuplurile împreună și a dorit să fie înmormântat lângă ei.„Am obţinut autorizaţia pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei", declara starul de cinema în urmă cu câţiva ani.

Alain Delon

Alain Delon Sursa foto: X

Loubo a fost ultimul câine al legendarului actor. Delon l-a iubit pe acesta ca pe copilul lui. „Este câinele meu la sfârșitul vieții, un ciobănesc belgian pe care îl iubesc ca pe un copil”, spunea el. „Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. Îl va eutanasia astfel încât să moară în brațele mele”, scrieprogramme-television.org.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon)

A salvat multe animale

Fiica actorului a spus că ciobănescu german i-a fost alături tatălui său până în ultima clipă și că i-a făcut viața mai fericită. Alain Delon se atașa de orice animal. Actorul dona sume uriașe pentru salvarea animăluțelor de pe străzi. În urmă cu ceva vreme,a cesta a trimis un elicopter ca să salveze un pisoi căruia îi fusese retezată o lăbuță. L-a luat în casa lui după ce s-a vindecat.

Alain Delon a murit

Copiii actorului au anunțat că acesta a murit pe 18 august și i-au rugat pe fani să le respecte viața privată în această perioadă extrem de dificilă.

„Alain Fabien, Anouchka, Anthony şi (câinele său) Loubo sunt profund întristaţi să anunţe decesul tatălui lor. Acesta s-a stins din viaţă în linişte în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi şi de familia sa. (...) Familia sa vă roagă să îi respectaţi viaţa privată în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, se arată în comunicat.

Alain Delon a fost un simbol al cinematografiei, iar filmele în care a jucat el au succes și în ziua de azi. El a lucrat cu mari nume ale cinematografiei franceze şi italiene, precum Yves şi Marc Allegret, Rene Clement, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville, Michelangelo Antonioni, Henri Verneuil, Jacques Deray, Georges Lautner, Joseph Losey, Jean-Luc Godard şi Louis Malle, şi i-a avut parteneri pe Romy Schneider şi Jean Gabin, Burt Lancaster şi Catherine Deneuve, Simone Signoret şi Yves Montan, Lino Ventura şi Marlon Brando.

Revista presei