Nicolae Ciucă, omagiu pentru Alain Delon: Pentru mine va rămâne un model

Nicolae Ciucă, omagiu pentru Alain Delon: Pentru mine va rămâne un model Nicolae Ciucă. Sursa foto: Nicolae Ciucă/ Facebook

România. Nicolae Ciucă i-a adus un omagiu lui Alain Delon, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Liderul PNL mărturisește printre rânduri că celebrul actor „va rămâne un model” pentru el.

Nicolae Ciucă, omagiu pentru Alain Delin: Pentru mine va rămâne un model

Nicolae Ciucă i-a adus un omagiu regretatului actor Alain Delon, printr-o postare în care a trecut în revistă cariera și personalitatea sa.

„Eroul unor generații, fie că a fost polițist, scriitor privilegiat sau Casanova, Alain Delon avea o problemă cu “happy end-ingurile” și prefera realismul în locul idilicului. Astfel că multe dintre filmele lui se terminau amar, prin eșec sau prin moartea eroului.

Alain Delon a fost un erou care nu și-a sacrificat convingerile, ținea la principiile lui, chiar dacă erau împotriva curentelor, și a influențat cinematografia mondială prin autenticitate. S-a impus acolo unde nu era loc și a schimbat jocul chiar dacă regulile erau deja stabilite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru mine Alain Delon va rămâne un model. Nu unul de carton care te-ar fi invitat să dai “like și subscribe”, ci ăla pe care îl iubeai deși el nu îți cerea adorația.

Profesional a fost impecabil, filmele lui rămân evadarea mea din comunism. Alain Delon ne-a transpus pe toți în lumea lui când lumea noastră era gri și asta, dragii mei, înseamnă nemurirea.

“Totul este fals, totul e falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Auzim vorbindu-se de crime de-a lungul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”.

Regretele sunt ale noastre, Eroule. Dar rămâi cu noi prin Le Samouraï, Le Circle Rouge, Women are Weak, L’Eclisse, The Girl on a Motorcycle, The Leopard sau La Piscine. Vale, Alain!”, este mesajul postat pe Facebook de liberal.

Alain Delon

Alain Delon. Sursă foto: facebook.com/IonelNicolaeCiuca

Marele actor Alain Delon a murit la 88 de ani

Decesul celebrului actor francez Alain Delon a fost confirmat duminică dimineață de către copiii săi, care au făcut anunțul pentru AFP, conform informațiilor publicate de Europe1.fr. Delon a murit în liniște în locuința sa din Douchy, fiind înconjurat de cei trei copii ai săi și de familie, conform unui comunicat emis de aceștia.

Familia a exprimat o profundă durere și a solicitat respectarea intimității în această perioadă dificilă. Alain Delon, cunoscut pentru contribuțiile sale remarcabile în cinematografie, a fost un nume emblematic al industriei filmului francez, iar pierderea sa reprezintă un moment trist pentru iubitorii de film și pentru cei apropiați.

Alain Delon, plasat sub tutelă consolidată

Actorul a fost plasat sub „tutelă consolidată” de către un tribunal specializat în cazuri de protecție a persoanelor, conform rapoartelor de la AFP și Agerpres. Decizia a venit după ce, în ianuarie, actorul a fost sub protecție juridică, cu un reprezentant desemnat pentru a se ocupa de aspectele sale medicale. Măsura a fost ulterior întărită, limitându-i libertatea de a lua decizii financiare și administrative.

În cadrul acestei forme de protecție, tutorele numit se ocupă de gestionarea conturilor bancare și cheltuielilor lui Delon, conform informațiilor disponibile pe site-ul service-public.fr. Aceasta asigură o supraveghere atentă asupra resurselor și deciziilor care pot afecta starea sa de sănătate și bunăstare.

De la începutul anului, conflictele între copiii lui Delon s-au intensificat, manifestându-se atât în presă, cât și în instanțele de judecată. Fiecare dintre ei se străduiește să își asigure influența în protejarea și gestionarea moștenirii și îngrijirii starului, în contextul deteriorării stării sale de sănătate după accidentul vascular cerebral din 2019.

 

Revista presei