Clipe de groază la Constanța. Un bărbat a amenințat că aruncă în aer blocul

Clipe de groază la Constanța. Un bărbat a amenințat că aruncă în aer blocul Poliție. Sursa foto: arhiva EVZ

Constanța. A fost alertă în Constanța după ce un bărbat a amenințat că aruncă în aer blocul în care locuiește. Polițiștii și negociatorii au intervenit prompt, iar negocierile au durat aproximativ o oră.

Ulterior, autoritățile au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și să-l transporte la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare din Constanța.

Concubina bărbatului din Constanța a sunat la 112

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sâmbătă dimineață, polițiștii de la Secția 2 au fost alertați printr-un apel la 112 de o femeie.

Aceasta a raportat că bărbatul de 45 de ani, concubinul ei, amenința cu incendierea locuinței situate pe strada Rovine din municipiul Constanța.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fața locului au intervenit polițiștii de la Secția 2, împreună cu o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

De asemenea, au fost prezente și echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Smurd

Smurd. Sursa: Arhiva EVZ

„În urma activităţilor desfăşurate, după aproximativ o oră în care s-au purtat discuţii cu persoana care ameninţa să provoace o explozie în blocul în care locuia, aceasta a fost imobilizată de poliţişti şi condusă la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare Constanţa”, a transmis IPJ Constanța.

Bărbat amenință cu o explozie prin deschiderea robinetului de gaz într-un bloc

Un incident similar cu cel din Constanța a avut loc la începutul anului, în luna martie.

Atunci, un bărbat din Târgu Mureș a amenințat că va provoca o explozie deschizând robinetul de gaz într-un bloc.

„La scurt timp, bărbatul în cauză a fost identificat și depistat, de către unul dintre negociatori, fiind ulterior transportat, de către o ambulanță, la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Poliția Mureș.

Un interlop a tăiat o butelie de gaz cu flexul și s-a aruncat în aer pentru a evita arestarea

Butelie gaz. Sursa foto: Rahul Dsilva | Dreamstime.com

La locul incidentului s-au prezentat echipe de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, polițiști și negociatori.

În același timp, a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie, având în vedere că bărbatul este suspectat de comiterea unor acte de violență asupra unui membru al familiei.

Revista presei