Cum au fost primiți ducesa Meghan și prințul Harry în Columbia. Cuplul a vizitat o școală din oraș

Cum au fost primiți ducesa Meghan și prințul Harry în Columbia. Cuplul a vizitat o școală din oraș printul Harry și Meghan Markle. Sursă foto: Facebook/ Prince Harry and Meghan Markle

Prințul Harry și ducesa Meghan au aterizat în capitala țării sud-americane, Bogota, în această dimineață. Aceștia au fost primiți călduros de vicepreședintele Francia Márquez, care a coordonat vizita de patru zile a cuplului.

Ducesa a întâmpinat-o pe vicepreședintă și pe partenerul acesteia, Rafael Yerney Pinillo, cu un cadou personal, iar în timpul discuției, Márquez și-a împărtășit admirația personală pentru mama lui Harry, regretata prințesă Diana.

Cei patru s-au așezat apoi pentru o oră intimă de ceai și cafea la reședința lui Márquez, înainte de ziua plină de angajamente a familiei regale. În timpul întâlnirii, vicepreședintele a declarat că ea și soții Sussex împărtășesc aceleași idealuri și obiective în ceea ce privește promovarea unui viitor digital mai bun și a unui mediu de sănătate mintală pentru copii și pentru întreaga lume.

Harry și Meghan alături de copii Columbiei

Pentru prima oprire, Meghan și Harry au vizitat o școală locală pentru copii, Colegio Cultura Popular. Vor avea parte de un tur și o sesiune de informare din partea directorului instituției, Leonel Umaña Parra, și a lui José David, un elev al școlii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Meghan arată minunat într-un costum de vară bleumarin și accesorii în tonuri neutre pentru evenimentul de dimineață, iar Harry se coordonează cu ea într-un costum albastru închis.

Márquez, între timp, este îmbrăcată pentru vremea caldă într-o frumoasă rochie de soare albă. În ciuda faptului că este prima lor zi în țara sud-americană, Ducele și Ducesa de Sussex au un program încărcat, scrie Harpers Bazaar.

La începutul după-amiezii, ei s-au bucurat de un spectacol de teatru, precum și de un spectacol muzical și de dans, la Plaza del Carnaval y la Cultura din San Juan de Pasto.

După evenimentul cultural, Harry și Meghan vor participa la un summit pe un subiect foarte apropiat de inimile lor: siguranța pe internet. Conferința în trei părți „Viitorul digital responsabil” va include un panel condus de tineri și lideri sociali care vor vorbi despre experiențele lor cu privire la amenințările online. În continuare, va avea loc un panel privind peisajul tehnologic actual și responsabilitatea tehnologică, iar mai târziu, o sesiune informativă privind viitorul tehnologiei responsabile.

Revista presei