Universitatea caută înlocuitor pentru Mitriță. Vedeta Craiovei are o ofertă de transfer

Universitatea caută înlocuitor pentru Mitriță. Vedeta Craiovei are o ofertă de transfer Alex Mitriță Sursa foto: Facebook

Craiova. Universitatea Craiova s-ar putea despărți de vedeta echipei, Alexandru Mitriță, în următoarea perioadă. Informația a fost dezvăluită chiar de patronul echipei, Mihai Rotaru, potrivit căruia, jucătorul de fotbal a primit o ofertă bună.

Alex Mitriță a avut un început de campionat foarte bun, iar acest lucru a atras atenția. Lui i se datorează victoria oltenilor cu Sepsi OSK, scor 2-1, în etapa a cincea din SuperLiga.

Universitatea Craiova s-ar putea despărți de Mitriță

Fotbalistul de 29 de ani s-ar putea transfera, în această vară, după cum a lăsat să se înțeleagă patronul Mihai Rotaru. Potrivit acestuia, Universitatea Craiova a primit o ofertă bună pentru Mitriță, cu un contract pe trei ani. Pe de altă parte, trebuie spus că jucătorul este o piesă de bază în angrenajul echipei, astfel că are nevoie de un înlocuitor pe măsură.

Analiza posibililor înlocuitori ai vedetei din Bănie a fost făcută de Sorin Cârțu, fostul președinte al grupării. El a vorbit despre importanța fotbalistului în formula actuală de joc, subliniind rolul pe care îl joacă Mitriță la Universitatea Craiova. Totodată a enumerat și potențialii înlocuitori ai acestuia, în cazul unui transfer.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mitriță este jucătorul important al echipei, barometrul, metronomul… modul în care el joacă transmite evoluția echipei. Așa a fost de când a venit prima dată și văd că nu am reușit să aducem ceva în toată perioada asta care să îl înlocuiască într-o eventuală plecare sau să îl ajute în timpul partidelor”, a arătat Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu

Sorin Cârțu sursa: facebook.com/UCVOficial

Înlocuitorii lui Mitriță după Cârțu

În acest context, Sorin Cârțu a vorbit despre cei care i-ar putea lua locul lui Alexandru Mitriță, în cazul unui transfer de la Universitatea Craiova. Potrivit spuselor sale, există câțiva jucători care l-ar putea suplini cu succes.

„Cu eventuala plecare a lui Mitriță, poate iese mai mult atunci în evidență Houri, cam el este jucătorul care ar putea să-l înlocuiască. Sau Baiaram, care este în ultimul timp puțin în scădere. Dar oricum este tânăr și din pregătire poate să revină la ceea ce arăta în trecut”, a apreciat Cârțu, citat de Fanatik.

Discuția pe acest subiect, al transferului, a venit după un anunț făcut de patronul grupării din Bănie, Mihai Rotaru. El a anunțat că fotbalistul ar putea părăsi Universitatea Craiova chiar în această vară. Omul de afaceri a precizat că are o ofertă foarte bună pentru Alex Mitriță, cu un contract pe trei ani.

Bairam l-ar putea înlocui pe Mitriță

Vestiarul Universității Craiova Suras foto: Facebook

Mitriță a adus victoria pentru Universitatea Craiova, cu Sepsi

Mihai Rotaru a vorbit despre un eventual transfer al lui Alex Mitriță, de la echipa sa, după meciul cu Sepsi OSK. Universitatea Craiova a câștigat în deplasare la Sfântu Gheorghe cu scorul 2-1. El a dat de înțeles că oferta de transfer pentru jucătorul său vine din zona Golfului și că negocierile sunt în curs.

„Mitriță trebuie felicitat că în seara asta a jucat și acum are propunere de contract din străinătate, dar nu pleacă. Am avut o înțelegere în acest sens și dacă cifrele vor fi bune pentru el și pentru club, vom sta la masă și vom lua o decizie. Are contract pe 3 ani din zona Golfului, un contract foarte bun”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport.

În vârstă de 29 de ani, Alex Mitriță a revenit la Universitatea Craiova anul trecut. El a avut mai multe experiențe la echipe din străinătate, respectiv la New York City, Al Ahli, PAOK Salonic și Al Raed. Fotbalistul este cotat la 3,5 milioane de euro, valoare de transfer, pe Transfermarkt.

 

Revista presei