Proteste față de migranți în Anglia. Disperați, românii își ascund originile

Proteste față de migranți în Anglia. Disperați, românii își ascund originile Protest Anglia. Sursa foto captură ecran

Proteste în Anglia. Proprietarul frizeriei românești de pe High Street North, East Ham (Estul Londrei), n-a mai putut suporta presiunii și a șters drapelul României și scrisul „Frizerie românească” de pe geamul salonului sau. Acesta vrea să își protejeze afacerea și viața și a decis să își ascundă originile.

Este haos în Anglia

„Românul, care până zilele trecute era cunoscut drept unul dintre cei mai mândri și mai patrioți din East Ham, a ajuns acum la concluzia că e mai bine să-și ascundă originile decât să riște să i se spargă geamul și să-i fie distrus totul în interior. Până la urmă, omul a investit niște bani în afacerea lui, iar dacă acesta îi va fi distrusă nu îl va ajută nimeni să își recupereze paguba”, potrivit Anuntul UK.

@lucasionut18 #londra #foryou #fy @Octavian Negrescu #viral #eastham #londra ♬ Nuclear Alarm Siren - Prestigigator

Vecinii vor să-i dea foc la casă

O tânără româncă din Marea Britanie, a declarat că vecinii o amenință că îi dau foc la casă. Aceasta a spus că se teme pentru viața ei și că nu știe ce se va întâmpla. Ea a depus o plângere la poliție.

Ne puteți urmări și pe Google News
@alinamunteanu2501 #imigrant #dangerous ♬ sunet original - Alina Munteanu

„Dacă tot se vorbește despre imigranți, am zis să fac acest clip să vă povestesc ce mi s-a întâmplat azi noapte, la ora 3:00 dormeam liniștită când deodată am început să aud voci și nu știam ce se întâmplă. Fereastra mea era deschisă și vecinii mei, casă în casă cu mine avea o discuție destul de aprinsă. (…) Am scos capul pe geam să văd ce se întâmplă, iar unul dintre ei a spus destul de clar – vezi fereastra aia deschisă? – arătând spre geamul casei mele. Acolo vom pune o dronă ca să-i dăm foc la casă, pentru că este imigrantă în Anglia”, a povestit femeia.

De la ce au izbucnit protestele din Anglia

Protestele din Marea Britanie au izbucnit săptămâna trecută după ce trei fetițe în vârstă de șase, șapte și, respectiv, 9 ani au fost ucise în urma unui atac cu cuțitul care a avut loc în timpul unor cursuri de dans din orașul Sowthport.

Criminalul este un tânăr în vârstă de 17 ani din Banks, Lancashire. Adolescentul este acuzat de comiterea a trei crime şi 10 tentative de omor. Acesta este din Rwanda, potrivit știridiaspora.

Revista presei