Revolta unui român, după anularea concertelor lui Taylor Swift: Teroriștii nu erau din România, erau ai lor

Revolta unui român, după anularea concertelor lui Taylor Swift: Teroriștii nu erau din România, erau ai lor Imagini indecente cu Taylor Swift, generate de inteligența artificială. Au ajuns virale pe Internet. Sursa Foto: Facebook

Printre zecile de mii de fani aflați la Viena pentru concertele cântăreței Taylor Swift, anulate din cauza unei amenințări de atac terorist, s-au aflat și români. Unul dintre ei și-a povestit experiența neplăcută. El spune că Arenele Romane din București ar fi putut găzdui în siguranță concertele starului american. „Pentru multă vreme de acum încolo, e ultima oară când merg în Austria”.

 Viena. „Și-au bătut joc de 200.000 de oameni veniți din toată lumea”

„Pentru multă vreme de acum încolo, e ultima oară când merg în Austria, își începe mesajul plin de revoltă românul Sorin Lucian Ionescu.

„De ce? Pentru că a devenit o țară nesigură și neserioasă. N-au fost în stare să securizeze trei concerte și să neutralizeze câțiva tâmpiți, de-ai lor - nu din Orientul Mijlociu.

Și-au bătut joc de aproape 200.000 de oameni veniți efectiv din toată lumea, și de o artistă internațională, pentru că ei, cu extremistul lor Niehamer în frunte, sunt niște incapabili”, s-a revoltat românul.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Teroriștii nu erau din România sau Serbia, erau idioți de-ai lor”

Mesajul plin de revoltă la adresa autorităților vieneze continuă.  Sorin Lucian Ionescu spune că cei care au creat haos nu erau nici români, nici sârbi, ci de-ai lor, făcând referire la refuzul austriecilor de a permite României intrarea în Schengen.

Nicu Ștefănuță despre Schengen

Spaţiul Schengen. Sursa foto: © Maren Winter | Dreamstime.com

„Teroriștii AUSTRIECI radicalizați, din cauza cărora s-au anulat concertele și pe care i-au prins (doar doi din ei) numai cu o zi înainte de eveniment, nu erau veniți prin România sau Serbia, ci erau idioți de-ai lor, cum le e și primul ministru.

Și-au umplut hotelurile și restaurantele, s-au vândut zeci de mii de bilete de avion, iar ei au bălmăjit-o: întâi că nu e niciun pericol, apoi că… se anulează și ne dau banii înapoi. Doar pe biletele de concert, desigur.

„ La noi, SRI și serviciile chiar își fac datoria”

De bine de rău, mă simt mai în siguranță în România. Pentru că la noi, SRI și serviciile chiar își fac treaba. O spun în cunoștință de cauză! Îi scot pe indezirabili de urechi și, dacă sunt străini, îi expulzează, mai mult sau mai puțin discret. Aici, în Austria, colcăie.

O să spuneți că România e mai puțin importantă pentru grupurile extremiste și teroriste. Dar și dacă ar fi, n-ar mișca, cum nu mișcă de ani buni. Uitați-vă la “protestele” din UK, cu autobuze și mașini incendiate, tot de “ai noștri”. Au primit condamnare 20 de luni de închisoare, după modelul “justiției europene”.

Îmi place să cred că la București n-ar scăpa atât de ieftin”, a mai transmis românul, pe pagina sa de Facebook

Revista presei