Cine deschide lista PNL pentru Camera Deputaților la parlamentare. Anunțul făcut de secretarul general al PNL, Lucian Bode

Cine deschide lista PNL pentru Camera Deputaților la parlamentare. Anunțul făcut de secretarul general al PNL, Lucian Bode Lucian Bode. Sursa Foto: Arhiva EVZ

București. Partidul Național Liberal a anunțat cine va deschide lista pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe 1 decembrie.

Alegerile parlamentare. Cine va deschide lista PNL pentru Camera Deputaților

Lucian Bode, secretarul general al PNL, va fi cap de listă pentru PNL Sălaj la alegerile parlamentare, candidând pentru un mandat în Camera Deputaţilor.

„Prin votul membrilor Biroului Politic Județean al filialei Partidului Național Liberal Sălaj, am fost desemnat să deschid lista PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată, este o onoare și o responsabilitate pentru mine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filiala PNL Sălaj vine în fața sălăjenilor cu candidaturi puternice la Camera Deputaților și Senat, cu oameni care au cariere solide și care sunt implicați în viața comunității sălăjene”, este mesajul transmis de Lucian Bode în mediul online.

„Ne vom pune la bătaie toată experiența și priceperea”

Lucian Bode a subliniat angajamentul echipei sale de a avansa proiectul liberal de dezvoltare către o nouă etapă, colaborând strâns cu Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, primarii și ceilalți aleși locali. Această abordare este motivată de dorința de a îmbunătăți condițiile de trai în județul Sălaj și de a crea un mediu mai favorabil pentru comunitate.

„Va urma o perioadă în care avem de câștigat încrederea sălăjenilor. Ne vom pune la bătaie toată experiența și priceperea pentru Sălaj și sălăjeni, iar prin unitate și implicare vom performa la viitoarele alegeri”, a încheiat Lucian Bode mesajul.

PNL

PNL. Sursa foto: Facebook/ PNL Piatra-Neamț

Când au loc alegerile parlamentare

Pe 1 decembrie, românii vor merge din nou la vot pentru alegerile parlamentare, în cadrul cărora vor fi desemnați reprezentanții în Parlamentul României. Parlamentul este compus din două camere: Camera Deputaților, cu 330 de membri, și Senatul, cu 136 de senatori. Mandatele deputaților și senatorilor sunt de 4 ani.

Tot la sfârșitul acestui an, românii vor alege și un nou președinte. Primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 24 noiembrie, iar al doilea tur pe 8 decembrie.

 

Revista presei