Nuntă mare în lumea interlopă, cu peste 200 de invitați periculoși. Ghenosu, nășit de Dan Bursuc

Nuntă mare în lumea interlopă, cu peste 200 de invitați periculoși. Ghenosu, nășit de Dan Bursuc Dan Bursuc. Sursa foto: facebook

Florin Ghinea, zis Ghenosu, a avut nunta în acest week-end și toată lumea interlopă a fost prezentă la eveniment, sau aproape toată. Nu mai puțin de 200 de invitați a avut acesta la nuntă.

Lumea interlopă, la nunta lui Ghenosu

Printre ei s-au numărat și unul dintre frații lui Costel Corduneanu, dar și văduva acestuia. De asemenea prezent a fost și fratele lui Fane Spoitoru, Ioan Migdal, dar și Liviu Iordan din Chiajna, un alt interlop periculos. Cu toate acestea a fost și un mare absent. Nimeni altul decât Nuțu Cămătaru. Acesta ar fi trebuit, potrivit unor surse, să îl cunune pe Ghenosu. Cu toate acestea în cele din urmă lucrurile nu s-au mai întâmplat așa.

Drept urmare, se pare că naș a fost nimeni altul decât Dan Bursuc. Petrecerea s-a desfășurat la cel mai luxos restaurant din Târgoviște, iar invitații au fost încântați de prezența unor maneliști celebri. Tzanca Uraganu, Răzvan de la Pitești și Luis Gabriel sunt cei trei care au încântat atmosfera. Au curs dedicațiile pentru miri și maneliștii și-au umplut buzunarele de bani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nuțu Cămătaru, marele absent

De altfel, potrivit unor surse, niciun invitat nu ar fi pus mai puțin de 500 de euro în plic. Cert este că și poliția a intrat pe fir, astfel că au fost organizate mai multe filtre la ieșirea din Târgoviște. Florin Ghenosu s-a căsătorit cu femeia alături de care are o fiică. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, dar dosarele penale l-au cam ținut departe de o eventuală nuntă.

Acesta a fost implicat în mai multe scandaluri, dar și anchete de trafic de persoane, proxenetism și alte infracțiuni violente. De altfel, potrivit procurorilor el și-a extins aria de activitate mult peste granițele României, până în Anglia. Este recunoscut în lumea interlopă ca fiind unul dintre cei mai violenți lideri de grupare.

Revista presei