Harry și William ar fi la cuțite din cauza lui Meghan Markle

Harry și William ar fi la cuțite din cauza lui Meghan Markle sursă: Facebook / The Royal Family

Prințul Harry și Meghan Markle au început să se întâlnească în vara anului 2016. Iar când fratele lui Harry, Prințul William, a devenit îngrijorat că relația se mișcă poate prea repede, cei doi au ajuns să împărtășească câteva cuvinte grele unul la adresa celuilalt.

Vorbind în documentarul „Kate v. Meghan: Prințese în război?”, expertul regal, Katie Nicholl a declarat: „William a fost destul de îngrijorat de faptul că relația a avansat atât de repede. Și fiind aproape de Harry, probabil singura persoană suficient de apropiată pentru a-i spune lui Harry: „Se pare că se mișcă repede, ești sigur?””.

Harry și William, la cuțite

Deși expertul crede că prințul William a încercat să dea sfaturi frățești „bine intenționate”, Harry a sfârșit prin a fi frustrat de el. Potrivit corespondentului regal al The Sun, Emily Andrews, lucrurile au mers un pas mai departe. Ea a declarat că, după remarcile lui William, Harry a dat un răspuns brutal și a spus: „Încerci să distrugi această relație chiar înainte de a începe”.

Cu toate acestea, autorul Omid Scobie, în cartea „Finding Freedom”, a co-scris că un prieten al lui Harry, Tom „Skippy” Inskip, a fost, de asemenea, nesigur de potrivirea dintre cei doi. El a scris: „Nu toată lumea era la fel de sigură de această potrivire ca Harry. La o lună după propria sa nuntă, Skippy a stat de vorbă cu prietenul său din copilărie pentru a-și exprima îngrijorarea: Harry și Meghan se mișcau prea repede în această relație”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Charlotte, virală pe internet

Un videoclip care combină o selecție de clipuri ale Prințesei Charlotte a devenit viral. Fanii regali spun toți același lucru despre copilul de nouă ani. Videoclipul, care a fost postat de @thee.rooyal.family pe TikTok, a acumulat peste 33 800 de aprecieri și a fost vizualizat de peste 127 000 de ori.

Prințul Harry și Meghan Markle „nu și-au dat seama” de avantajul semnificativ pe care îl aveau înainte de a renunța la rolurile lor de membri superiori ai familiei regale, a afirmat un expert regal. Potențialul Ducelui și Ducesei de Sussex de a face apel la populația mai tânără și de a proteja atractivitatea monarhiei a fost foarte discutat înainte de plecarea lor.

Meghan, în politică

Meghan Markle este „bine pregătită” pentru o mutare în politica americană înainte de alegerile prezidențiale cruciale din această țară de la sfârșitul acestui an, a susținut un expert regal. Ducesa de Sussex a fost înclinată să aibă „ambiție politică”.

Și unele surse sugerează că ar putea susține candidatura la președinție a democratei Kamala Harris, într-o mișcare care ar putea contribui la lansarea propriei cariere politice. Fostul reporter regal al BBC Michael Cole consideră că Meghan „nu și-a ascuns interesul politic de la o vârstă foarte fragedă”, strie express.com.

Revista presei