Soția lui Larry King câștigă bătălia pentru averea lui. Shawn King stăpână peste averea legendarului său soț

Soția lui Larry King câștigă bătălia pentru averea lui. Shawn King stăpână peste averea legendarului său soț

Shawn King, văduva legendarului Larry King, a reușit obțină un rezultat în procesul de 100 de milioane de dolari. Bătălia a fost dusă împotriva firmei de administrare a afacerilor Blouin & Company. Shawn King a susținut firma a gestionat greșit averea substanțială a lui King.

Procesul lui Shawn King, depus în octombrie 2022, a fost împotriva Blouin & Company, dar și a surorii sale. Acuzațiile erau de deturnare a milioane de dolari din averea lui King în interesul propriu. Potrivit documentelor instanței, acordul de soluționare, finalizat pe 21 mai, va prevedea cum se împarte averea.

Soția lui King, stăpână peste avere

King, care a strâns bogății considerabile prin cariera sa prolifică, a ajun subiect de proces după moartea sa. Miezul controversei s-a învârtit în jurul acuzațiilor de deturnare de fonduri. Managerii financiari ai lui King, cu sprijinul fiului său, Larry King Jr., ar fi transferat sume mari către terți, privând-o pe Shawn de partea care îi revenea.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, Shawn a acuzat firma că l-a ajutat pe Larry să creeze conturi bancare ascunse pentru a facilita aceste transferuri. Pe lângă aceste acuzații, Shawn a susținut că producătorul de televiziune Greg Christensen a primit 40.000 de dolari de la Larry fără consimțământul ei. În ciuda acestor afirmații, instanța a respins toate acuzațiile împotriva lui Christensen.

Shawn King moștenește sute de milioane

Rezolvarea acestui proces îi permite lui Shawn să treacă peste acest capitol turbulent. Mai ales că aceasta trebuie să analizeze proprietății lui Larry, evaluate la sute de milioane. Larry King s-a stins din viață pe 23 ianuarie 2021, la vârsta de 87 de ani. Cauza morții a fost cea de insuficiență respiratorie acută.

Moartea sa a marcat sfârșitul unei cariere remarcabile în televiziune și radio, unde a devenit cunoscut pentru interviurile sale perspicace și stilul iconic. La momentul morții sale, Larry avea o avere netă de aproximativ 144 de milioane de dolari.

Revista presei
Parisul la răscruce