Dan Negru are o soluție radicală pentru pedofili. Mesajul omului de televiziune

Dan Negru are o soluție radicală pentru pedofili. Mesajul omului de televiziune Castrarea lui Uranus/Caelus de către Cronos/Saturn - Sursa Foto: Wikipedia Commons

Într-un apel vehement, făcut într-o postare pe Facebook, realizatorul TV Dan Negru a cerut marți castrarea chimică a pedofililor, susținând că România trebuie să adopte măsuri mai dure pentru a proteja copiii. Negru și-a exprimat frustrarea față de incapacitatea statului de a lua măsuri eficiente împotriva pedofililor și a criticat lipsa de reacție a societății românești.

Încercările de a legifera castrarea chimică au fost respinse

„Nu este o problemă nouă pentru România, dar este una care necesită acțiune imediată. În multe țări din Uniunea Europeană și Statele Unite, castrarea chimică este o practică legală. Cu toate acestea, în România, toate încercările de a legifera această măsură au fost respinse de Parlament,” a declarat Negru. El a subliniat că românii nu sunt nici măcar capabili să protesteze în fața unor astfel de situații, spre deosebire de alte națiuni.

Negru a amintit și despre „Marche Blanche” (Marșul Alb) din Belgia, unde un milion de oameni au protestat în stradă pentru a cere reformarea poliției, după ce un pedofil aproape a scăpat nepedepsit. „Noi suntem slabi! Și când statul nu e capabil să-și apere copiii, va apărea un Drasius Kedys,” a avertizat el, subliniind pericolul ca justiția să fie luată în propriile mâini dacă statul nu acționează eficient.

Cazul lituanianului Drasius Kedys

Dan Negru a adus în discuție și cazul lui Drasius Kedys, un lituanian care a devenit cunoscut pentru că l-a ucis bărbatul care i-a violat fiica, după ce acesta a fost eliberat de justiție. „Suntem slabi în reacții! Violatori angajați prin școli și facultăți apar la știri și apoi li se pierde urma. Parlamentul a respins mereu proiectele de lege care cereau castrarea chimică a pedofililor, așa cum se întâmplă în multe state americane sau țări europene. Să cerem din nou asta! O fac și eu, aici! Statul nu e în stare să-și apere copiii!”

Ne puteți urmări și pe Google News
Drasius Kedys

Drasius Kedys. Foto: https://web.facebook.com/profile.php?id=100070180987655

Realizatorul TV a citat și cuvintele scriitorului Octavian Paler pentru a ilustra starea societății: „Păcatul nostru cel mai mare este că facem orice anormalitate să devină normalitate.”

Dan Negru a încheiat prin a sublinia necesitatea unor acțiuni concrete și imediate pentru a preveni astfel de tragedii și pentru a asigura un mediu sigur pentru copii. „Nu putem sta cu mâinile în sân și să sperăm că lucrurile se vor rezolva de la sine. Este timpul să acționăm și să cerem măsuri stricte pentru protecția copiilor noștri.”

Revista presei