Momente critice pentru Angelina Jolie. Fiul ei, implicat într-un accident de circulație

Momente critice pentru Angelina Jolie. Fiul ei, implicat într-un accident de circulație Angelina Jolie. Sursa foto: Instagram/ angelinajolie

SUA. Angelina Jolie trece prin momente grele după ce fiul ei, Pax, în vârstă de 20 de ani, a suferit un accident de circulație.

Incidentul a avut loc în timp ce Pax se plimba cu bicicleta electrică prin Los Angeles. El este fiul adoptat al celebrei actrițe Angelina Jolie și al lui Brad Pitt.

Angelina Jolie trece prin momente grele

Accidentul s-a întâmplat luni, în jurul orei 17.00. Tânărul de 20 de ani se afla pe bulevardul Los Feliz, într-o perioadă de vârf pe o stradă aglomerată, când a intrat în coliziune cu partea din spate a unei mașini oprite la un semafor roșu, conform surselor din poliție.

Se pare că șoferul mașinii s-a oprit pentru a verifica starea lui Pax, care nu avea casca de protecție în acel moment.

Ne puteți urmări și pe Google News
Pax Jolie Pitt

Pax Jolie Pitt. Sursa foto: Instagram/ paxalbum

Poliția și paramedicii au ajuns la locul accidentului, iar martorii au raportat că Pax avea dureri la șold și părea să fi suferit o leziune la cap.

Din acest motiv, el a fost transportat de urgență la un spital din L.A. pentru îngrijiri medicale.

Medicii spun că ar fi vorba de o hemoragie cerebrală minoră

Paramedicii au avut temeri că ar putea fi vorba de o hemoragie cerebrală minoră, însă cele mai recente informații sugerează că Pax este acum stabil și ar putea fi externat în această seară.

Pax, al patrulea dintre cei șase copii ai lui Angelina și Brad, a fost observat recent plimbându-se prin L.A. pe o bicicletă electrică de tip BMX, aproape întotdeauna fără cască de protecție.

Angelina Jolie și Pax

Angelina Jolie și Pax. Sursa foto: Instagram/ paxalbum

Legislația din California referitoare la utilizarea căștilor diferă în funcție de tipul de bicicletă, așa că nu este clar dacă pentru acest tip de vehicul este obligatorie purtarea unei căști.

Pax a fost adoptat de Angelina Jolie în Vietnam în 2007, când avea trei ani. Maddox a fost adoptat în Cambodgia în 2002, iar Zahara în Etiopia în 2005.

Shiloh, Knox și Vivienne sunt copiii biologici ai lui Angelina Jolie și Brad Pitt, potrivit rețeteșivedete.ro.

Revista presei
Partea lor de adevăr