Insula Iubirii. Și-a uitat soția în doar câteva zile. Ispita l-a zăpăcit

Insula Iubirii. Și-a uitat soția în doar câteva zile. Ispita l-a zăpăcit Insula Iubirii. Sursa foto: Youtube

Thailanda. O concurentă de la Insula Iubirii a văzut imagini șocante cu partenerul ei. În ediția care a rulat seara trecută, Radu Vâlcan a întrerupt petrecerea pentru că s-a aprins flacăra ispitei. Toate concurentele s-au speriat și s-au gândit la ce este mai rău.

Moment dureros la Insula Iubirii

Se pare că cel care a căzut în ispită este Andrei Rotaru, soțul Cristinei Rotaru. Acesta și-a uitat căsnicia de 10 ani în doar câteva zile și s-a sărutat pe plajă cu ispita Diandra. El i-a spus ispitei că își dorește să îi facă un copil și că nu mai este fericit lângă partenera lui.

Andrei și ispita Diandra

Andrei și ispita Diandra. Sursa foto: Facebook

Andrei i-a spus ispitei că: „Simt că cineva ne desparte”. Cristina Rotaru a declarat că este foarte dezamăgită și că nu se aștepta ca soțul ei să facă așa ceva. „Cristina: A venit dezamăgirea vieții mele. Am văzut negru în fața ochilor. Nu credeam că poate să-mi facă una ca asta și am rămas împietrită la vederea imaginilor”, a spus Cristina.

Cristina Rotaru

Cristina Rotaru. Sursa foto: Youtube

Ce spun celelalte concurente

Celelalte concurente au spus că se vede cu ochiul liber că Andrei este atras de ispită și că și-a uitat soția. Ele consideră că acesta va fi iertat de Cristina pentru că ea nu știe să trăiască fără el. „În acele imagini, mie mi s-a părut că Andrei încerca să-i spună că o place, că vrea mult mai mult și chiar ispita încerca să-l facă să înțeleagă că totuși mai e și Cristina pe acolo, adică în viața lui”, a spus Simona, o altă concurentă. „Cristina știe mai bine, dar cred că orice s-ar întâmpla, ea îl va ierta. Ea nu-și vede viața fără el”, a declarat Iustina.

Ne puteți urmări și pe Google News

A uitat-o în doar câteva zile

Cristina Rotaru a declarat că este ireal ce se întâmplă și că nu înțelege cum a putut să o uite în doar câteva zile și să se îndrăgostească de ispită. Ea a mai spus că nu știe nici cum să reacționeze. „ E ireal. Eu încă cred că trăiesc un vis de cele mai multe ori. Nu știu cum să mă mai comport. Trec de la o stare la alta. (…) Cum e posibil ca un om care te iubește a doua zi să se îndrăgostească de altcineva?”. a spus Cristina.

Din filmările difuzate în avans de Antena 1 se observă că Andrei Rotaru nu se oprește aici și că va continua relația cu ispita Diandra. În următoarele ediții, Cristina Rotaru va izbucni în lacrimi din cauza soțului său infidel.

Revista presei