Român, un munte de om, dispărut misterios în Roma. Nu poate fi localizat

Român, un munte de om, dispărut misterios în Roma. Nu poate fi localizat

De câteva zile carabinierii din Roma răscolesc orașul în căutarea unui tânăr român care a dispărut misterios în urmă cu aproape o săptămână. Ultima oară a fost văzut în cel mai mare aeroport din Roma. De atunci, telefonul lui este închis și nu a mai dat niciun semn de viață.

Cine este românul dispărut

Tânărul român dispărut se numește Gabriel Crișan, are 28 de ani și este din Gherla. Familia îl caută disperată și a apelat la ajutorul polițiștilor italieni. Sunt cinci zile de când tânărul are telefonul închis iar rudele lui nu au primit niciun semn de viață de la el.

Ultima oară a fost văzut pe aeroportul Fiumicino în data de 21 iulie.

Familia și prietenii nu au mai reușit să ia legătura cu el și din aceeași zi telefonul lui este închis.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rudele au cerut ajutorul carabinierilor, iar acum aceștia răscolesc Roma în căutarea românului.

Românul dispărut nu vorbește limbi străine

Gabriel Crișan a dispărut inexplicabil pe aeroportul Fiumicino, din Roma pe data de 21 iulie. Atunci, a fost reperat de camerele de supraveghere în zona Terminalului 3, transmite publicația Il Nuovo 7 Colli

Carabinierii, care îl caută pe român de aproape o săptămână, au aflat de la rude că tânărul de 28 de ani nu vorbește nici italiană și nici engleză.

Poliţiştii italieni monitorizează cu atenție aeroportul și împrejurimile. Au recuperat mai imaginile mai multor camere de supraveghere din zona aeroportului pentru a încerca să dea de urma bărbatului.

Gabriel Crișan are 1,94 înălțime și 94 de kilograme

Gabriel este un munte de om și este ușor de recunoscut. El are 194 cm înălțime și o greutate de aproximativ 93 kg, după cum a transmis familia autorităților italiene care îl caută.

Alte detalii după care ar putea fi recunoscut sunt culoarea părului șaten și ochii verzi. La momentul dispariției , el purta un tricou alb și pantaloni gri cu flori hawaiene galbene și albastre , tăiați sub genunchi.

În picioare purta sandale, iar în spate avea un rucsac mare, negru.

Alte semne distinctive: Gabriel are câte doi cercei în fiecare ureche și un piercing la nas, după cum se vede din fotografia publicată de familia sa.

Căutările sunt din ce în ce mai dificile deoarece telefonul său mobil este închis încă din noaptea dispariției ceea ce face dificilă orice încercare de a-l contacta sau de a-l localiza prin intermediul dispozitivelor electronice.

Revista presei