Selecționerul României, 90% sigur. Când va fi ziua marelui anunț

Selecționerul României, 90% sigur. Când va fi ziua marelui anunț Naționala României. Sursa foto: Instagram

Selecționerul României va fi anunțat curând. Răzvan Burleanu (40 de ani) și Mihai Stoichiță (70 de ani) nu s-au lăsat convinși de refuzul inițial al lui Hagi de a antrena echipa națională de fotbal a României și l-au vizitat vineri, din nou. Discuția a stabilit un lucru foarte important pentru Hagi.

Gheorghe Hagi rămâne principalul favorit ca selecționer

Cu doar câteva zile înainte de expirarea contractului lui Edi Iordănescu, ca selecționer, post pe care a refuzat să îl mai ocupe după data de 1 august, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță obțin un răspuns optimist din partea lui Gheorghe Hagi.

„Regele” a refuzat inițial oferta, cu toate că a primit cele mai multe voturi în ședința Comisiei Tehnice.

Burleanu și Stoichiță nu s-au dat bătuți și vineri seara au mers la Constanța pentru o discuție în detaliu cu Gheorghe Hagi, potrivit Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Șansele ca Gheorghe Hagi să accepte oferta de selecționer sunt acum în proporție de 90%.

Detaliul care l-ar putea convinge definitiv pe Gheorghe Hagi

Stoichiță și Burleanu l-ar fi convins pe Hagi de data aceasta. Cel mai importnat punct al discuției a fost evitarea unui conflict de interese, în condițiile în care Hagi este manager tehnic la Farul. În cazul în care acceptă să devină selecționer el nu va mai fi acționar principal, transmite sursa citată.

Când va fi anunțat selecționerul României

Naționala de fotbal a României rămâne fără selecționer de la 1 august, după ce contractul lui Edi Iordănescu expiră la 31 iulie, iar acesta a anunțat că nu mai vrea să continue. Cum Liga Națiunilor bate la ușă, echipa națională a României are nevoie ca de aer de un nou antrenor.

Potrivit unor surse citate de digi sport, săptămâna viitoare, cel mai probabil marți, Burleanu va face anunțul.

Cine va fi antrenor la Farul dacă Hagi devine selecționer

Și Gheorghe Hagi a anunțat că va face curând un anunț. El a răspuns întrebărilor jurnaliștilor care au vrut să știe cine are șanse să conducă echipa de la malul mării, dacă el acceptă oferta de selecționer al României.

”Mai întâi este meciul cu Botoșani, care este unul foarte important. Ne concentrăm asupra acestui joc, iar după meci, cu siguranță, veți afla în ce direcție voi merge.

Vă dați seama că este un proiect important la Constanța”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Cel mai vehiculat nume este cel al lui Cristi Chivu, rămas liber de contract după despărțirea de Inter Primavera.

Revista presei