Noi detalii despre crima din Brăila. Adevăratul motiv pentru care a fost ucisă dentista

Noi detalii despre crima din Brăila. Adevăratul motiv pentru care a fost ucisă dentista Medic stomatolog Brăila. Sursa foto: Facebook

Brăila. Ies la iveală noi detalii despre crima din Brăila. Anchetatorii merg pe două piste. Prima este că dentista ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat criminalului o măsea cariată, iar a doua este tentativa de furt: dentista l-ar fi prins pe bărbat în timp ce îi jefuia cabinetul.

Noi detalii despre crima din Brăila

Principalul suspect va fi dus din nou la INML pentru a fi suspus unei expertize psihiatrice. Au trecut 10 zile, dar anchetatorii încă nu știu de ce a fost dentista ucisă. Nu au găsit nici arma folosită, iar principalul suspect susține că e nevinovat. Probele ridicate în urma perchezitiilor sunt duse la expertiză, urmează noi verificări și alte audieri în dosar.

Crima de la Brăila

Suspectul crimei de la Brăila. Sursa foto: Captură video

În cea de-a 9-a zi de la uciderea medicului stomatolog Marina Gavril, trei percheziții au avut loc începând cu ora 6:00, la casa părinților principalului suspect de crimă, la cea a socrilor săi, dar și la casa acestuia. Autoritățile și criminaliștii au ridicat un briceag cu lama de 17 centimetri pus în bibliotecă printre niște cești de porțelan. Obiectul a fost sigilat și va fi expertizat, potrivit A3.

Percheziții la casa principalului suspect

Perchezitiile s-au mutat în casa principalului suspect, situată la circa 150 de metri de cabinetul unde a avut loc crima. Din casa acestuia, poțițiștii au luat câteva haine. Suspectul a fost dus apoi la IPJ pentru o nouă rundă de audieri. Oamenii legii încă n-au găsit telefonul dentistei.

Ne puteți urmări și pe Google News
Crimă Brăila

Crimă Brăila. Sursa foto: Facebook, Bahor Gina

Ce a făcut criminalul

Anchetatorii au stabilit că Marina Gavril a fost ucisă în 33 de secundecu 3 lovituri de cuțit. Suspectul a luat din cabinet doar telefonul victimei și a tras draperiile. Apoi, el a fost văzut într-o sală de jocuri de noroc.

El a mai fost închis în Germania și Franța, iar în prezent este cercetat în șapte dosare penale pentru furt și tâlhărie. Rudele bărbatului susțin că este nevinovat și că trebuie eliberat. Acesta și-a schimbat de mai multe ori numele de familie.

Revista presei