„Planul lui Simion”, un proiect extrem de controversat. Multe nu se justifică

„Planul lui Simion”, un proiect extrem de controversat. Multe nu se justifică George Simion. Sursă foto: Facebook

România. Recent, George Simion a lansat „Planul lui Simion”, un proiect care promite construirea de locuințe accesibile pentru cetățenii români. Liderul AUR le-a promis românilor apartamente noi la prețuri între 30.000 și 50.000 de euro, facilități financiare și subvenții guvernamentale pentru a încuraja achiziționarea acestor locuințe, dacă va ieși președinte, potrivit Informat.

Planul lui Geoge Simion stârnește multe controverse

Mulți se întreabă de unde vor proveni fondurile necesare pentru implementarea unui plan atât de mare, Există îngrijorări legate de posibilele probleme birocratice și administrative care ar putea întârzia sau compromite realizarea proiectului. Susținătorii planului subliniază necesitatea urgentă de locuințe accesibile în România.

Din datele monitorizate de platforma de media intelligence NewsVibe reiese o creștere a impactului mențiunilor despre „Planul lui Simion” de la lansarea acestuia spre finalul lunii iunie. Proiectului liderului AUR este analizat de foarte multe persoane în acest moment.

Care este strategia

O mare parte din discuțiile și promovarea proiectului au loc pe platformele de social media, în special pe paginile asociate AUR, semn că George Simion vrea să îi țină la curent pe susținători.În ceea ce privește cuvintele cheie menționate în articolele din sursele web cele mai relevante se observă prezența unor nume care încurajează„Planul lui Simion”, dar și referiri la posibilele acuzații cu care președintele AUR ar putea să se confrunte.

Cum își promovează George Simion candidatura

Cele mai folosite emoji pe Internet arată sentimente de mulțumire, dar și dorința de a atrage atenția asupra subiectului. Cele mai utilizate hashtaguri arată folosirea intensă a subiectului „Planul lui Simion” pentru promovarea candidaturii sale la prezidențiale, mai ales pe Facebook, unde George Simion are mulți susținători.

În ceea ce privește mențiunile despre liderul AUR în sursele locale, se remarcă un interes mai ridicat în zona Ardealului și Moldovei. Cele mai multe mențiuni sunt de pe paginile de Facebook asociate partidului AUR.

Ne puteți urmări și pe Google News